آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۰۴۲۰

باشگاه مهدی قائدی استقلال را تهدید کرد؛ بازیکنانمان را می‌خواهیم

مدیر باشگاه ایرانجوان بوشهر می‌گوید: با وجود گذشت یک سال از طرح موضوع یک میلیارد ریال حق رشد «مهدی قائدی» که از این باشگاه به استقلال پیوست، این تیم تهرانی در پرداخت این مبلغ کوتاهی می‌کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه استقلال هنوز حق رشد مهدی قائدی را پرداخت نکرده است. بر همین اساس باشگاه ایرانجوان خواستار بازگشت مهدی به بوشهر شده است، به خصوص که این احتمال وجود دارد تیم به جای نفت تهران در لیگ یک شرکت کند.


علی وزیری، مدیر باشگاه ایرانجوان بوشهر در این باره می‌گوید: با وجود گذشت یک سال از طرح موضوع یک میلیارد ریال حق رشد «مهدی قائدی» که از این باشگاه به استقلال پیوست، این تیم تهرانی در پرداخت این مبلغ کوتاهی می‌کند. در صورت ادامه چنین شرایطی قائدی به ایرانجوان بازگردانده می‌شود. در شأن و منزلت ایرانجوان نیست که برای طلب یک میلیارد ریالی از تیم مردمی استقلال تهران کار را به مراجع قضایی بکشاند از این رو انتظار داریم با تعامل سازنده و پرداخت مبلغ حق رشد توسط استقلالی‌ها این موضوع حل و فصل شود.


وزیری در ارتباط با وضعیت حضور ایرانجوان در لیگ یک یا ۲ نیز گفت: با توجه به شرایط مبهم نفت تهران برای حضور در لیگ یک انتظار داریم این موضوع هرچه زودتر مشخص و تکلیف ایرانجوان برای فصل جدید روشن شود.
ایرانجوان در فصل گذشته از لیگ یک به لیگ ۲ سقوط کرده و اکنون با توجه به بدهی‌های میلیاردی تیم نفت و احتمال کنار گذاشتن این تیم از لیگ شانس ایرانجوان در بازگشت مجدد به لیگ یک زیاد است.
گفتنی است باشگاه استقلال در نقطه شروع ۶۰۰ میلیون تومان برای به‌خدمت گیری این بازیکن هزینه کرد که ۳۰۰ میلیون تومان سهم باشگاه ایرانجوان و ۳۰۰ میلیون تومان دستمزد این بازیکن بود. مهدی قائدی هم‌اکنون در اردوی تیم امید در اربیل حضور دارد و آماده می‌شود تا تیم امید را در بازی‌های آسیایی جاکارتا همراهی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار