کد خبر:۷۰۰۷۰۸

قدوس-منچسترسیتی: نه واقعی و نه منطقی

پیشنهاد منچسترسیتی به قدوس، نه واقعی است و نه منطقی. نزدیکان سامان معتقدند این خبر چندان واقعی نیست و بیشتر گمانه زنی یکی از رسانه‌های محلی در کشور سوئد است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هر روز یک خبر جدید و یک پیشنهاد تازه و البته همچنان مقاومت اوسترسوند برای فروش قدوس. این حال و روز سامان قدوس در فصل نقل و انتقالات فوتبال اروپا است. او که فصل قبل در لیگ سوئد عنوان بهترین بازیکن را به دست آورد و در لیگ اروپا و به خصوص بازی مقابل آرسنال درخشید، مورد توجه چند باشگاه قرار دارد اما اوسترسوند هنوز با هیچ پیشنهادی کنار نیامده و همه را یکی پس از دیگری رد کرده.  

اوسترسوند نمی‌خواهد به این راحتی ها ستاره ایرانی‌اش را از دست بدهد. آنها در نقل و انتقالات زمستانی پیشنهاد 5 میلیون یورویی سلتاویگو را رد کردند و این یعنی از فروش قدوس درآمد بیشتری را هدف قرار داده اند. گفته می‌شود اوسترسوند برچسب 6 میلیون یورویی روی قدوس زده‌، هرچند این باشگاه هنوز در این خصوص خبری رسمی منتشر نکرده است. قدوس در این باره می گوید: « باید باشگاهی پیدا بشود که رقم مورد‌ نظر دنیل کیندبرگ -رئیس باشگاه اوسترسوند- را پرداخت کند. نمی‌دانم که مبلغ درخواستی باشگاه برای انتقال من چقدر است، اما می‌خواهم گام بعدی‌ را در دوران حرفه‌ای‌ام بردارم. زمان بازی کردن هم برای من مهم است، هرچند استرسی هم ندارم. در حال حاضر هم به پول فکر نمی‌کنم.»

یکی دو روز قبل، خبر علاقه باشگاه منچسترسیتی به قدوس منتشر شد. خبری که ذهن ها را مشغول کرد و همه را خوشحال که شاید یک بازیکن ایرانی در این باشگاه بزرگ بازی کند. نزدیکان قدوس معتقدند این خبر چندان واقعی نیست و بیشتر گمانه زنی یکی از رسانه های محلی در کشور سوئد است.

منچسترسیتی-حتی اگر پیشنهادش واقعی هم باشد- نمی تواند مقصد مناسبی برای قدوس باشد. او می خواهد در تیم بعدی اش بازی به عنوان بازیکن ثابت را تجربه کند و منچسترسیتی این شرایط را برای او برآورده نمی کند. قدوس انتخاب ششم بودن را دوست ندارد، هدفش این است که انتخاب نخست سرمربی باشد. به همین دلیل است که منتظر پیشنهادی مانده که هم بتواند خودش را راضی کند و هم باشگاه اوسترسوند که نیاز مبرمی به مبلغ رضایتنامه دارد.

در لیگ برتر انگلیس، هیچ باشگاهی قدوس را زیر نظر ندارد. فقط سوانسی سیتی در چمپیونشیپ برای جذب او ابراز علاقه کرده و درها را به رویش گشوده. دلیلش هم حضور گراهام پوتر روی نیمکت این تیم است. سرمربی سابق اوسترسوند و کاشف سامان. قدوس سه پیشنهاد جدی از لوشامپیونه نیزدر جیب دارد. پیشنهادهایی از آمینس، رن و بوردو. هر سه در بالاترین سطح لیگ فرانسه بازی می کنند و جزو تیمهای میانه جدول هستند.

قدوس درباره پیشنهادهایی که دریافت کرده، می گوید: «باشگاه‌هایی از انگلیس، فرانسه، آلمان و اسپانیا. مذاکره برای انتقال من در جریان است. می‌دانم که اتفاق خوبی خواهد افتاد. هدف، فروش من است و فکر می‌کنم این اتفاق در این پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی بیفتد.»

ایجنت سامان که اهل صربستان است، ارتباط مناسبی با باشگاه های حاضر در بوندس لیگا دارد. او چندین بازیکن را به آلمان منتقل کرده و حالا هم در جست و جوی یک مشتری پر و پا قرص برای فروش قدوس است. باشگاهی که بتواند مبلغ رضایتنامه هافبک-مهاجم تیم ملی را پرداخت کند و از او در ترکیب ثابت استفاده کند.      

سامان در شرایط کنونی، نه بندها و تبصره های آنچنانی می خواهد و نه مبلغی بالا برای امضای قرارداد. او فقط دنبال آغاز مسیری برای پیشرفت است. در لیگی معتبر و تیمی که خواسته های فوتبالی اش را برآورده کند. او البته عجله ای برای انتخاب تیم ندارد و حتی حاضر است تا روز آخر و ساعات پایانی نقل و انتقالات نیز صبر کند  و بهترین انتخاب را انجام بدهد.

تا لحظه رسمی شدن انتقال، قدوس برای اوسترسوند بازی می کند و البته چیزی را هم از دست نمی دهد. با جدایی بروا نوری و حضور او در اندونزی و باشگاه بالی یونایتد، سامان کاپیتان اوسترسوند است و بهترین گلزن این تیم. گل هایی که تعدادشان به عدد 8 رسیده و به اوسترسوند کمک کرده تا در جدول رده بندی لیگ سوئد-آلونسکان- سیر صعودی را پیش بگیرد. شاید همین گل ها، انتقال قدوس را با رقمی که مورد نظر اوسترسوند است آسانتر کند. بنابراین منتظر می مانیم تا خبر ویژه ای از سوئد برسد، خبری درباره قدوس. همانی که انتظارش را دارد و انتظارش را داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار