ابتکار احمدي نژاد و سناريوي سبزها
کد خبر:۷۰۱۶۳
تحليل يك رخداد سياسي؛

ابتکار احمدي نژاد و سناريوي سبزها

در حالي که سخنان قاطع احمدي نژاد مبني بر ضرورت خلع سلاح کشورهايي چون آمريکا و فرانسه و انگليس و اسرائيل، با استقبال کشورهاي مستقل جهان همراه بود، رسانه هاي صهيونيستي تلاش کردند تا سخنان احمدي نژاد را اظهارات تکراري و کلي گويي معرفي کنند که دستاوردي را براي ايران به همراه نداشته است.

مهدي سعيدي ـ گروه انديشه؛ ‌سفر غير منتظره ي احمدي نژاد به نيويورک و سخنراني در کنفرانس بازنگري معاهده ي منع گسترش تسليحات اتمي، را مي‌توان يکي از مهم ترين حوادث هفته ي گذشته دانست که در صدر اخبار رسانه هاي جهان قرار گرفت.

 حضور احمدي نژاد در اين نشست که قرار بود در سطح وزاري خارجه ي کشورها صورت گيرد، چنان آمريکايي‌ها را شوکه کرده بود که تا ساعت ها ناتوان از اظهار نظر و موضع گيري در قبال آن بودند. آمريکايي ها که به گفته ي ديويد شنكر(كارشناس مؤسسه ي سياست خاورميانه در واشنگتن) قصد داشتند از كنفرانس نيويورك براي متقاعد ساختن جامعه ي جهاني در خصوص ضرورت اعمال تحريم هاي مضاعف در قبال ايران استفاده كنند، به يکباره با کسي مواجه شدند که قصد داشت تا دستور كار مورد نظر خود را  در كنفرانس نيويورك پياده كند!

در حالي که سخنان قاطع احمدي نژاد مبني بر ضرورت خلع سلاح کشورهايي چون آمريکا و فرانسه و انگليس و اسرائيل، با استقبال کشورهاي مستقل جهان همراه بود، رسانه هاي صهيونيستي تلاش کردند تا سخنان احمدي نژاد را اظهارات تکراري و کلي گويي معرفي کنند که دستاوردي را براي ايران به همراه نداشته است.

ارائه ي چنين گزارشي از نشست نيويورک توسط رسانه هاي صهيونيستي دور از انتظار نبود، اما آنچه قابل توجه است واکنش رسانه هاي فتنه گر سبزپوش بود که با هم سويي کامل با رسانه هاي صهيونيستي همراه بود.

به عنوان نمونه سايت جرس متعلق به لندن نشين فراري فتنه ي سبز، در مقالاتي تلاش کرد تا اين سفر را اقدامي بي‌فايده جلوه دهد. يلدا آراسته، نويسنده ي اين سايت در گزارشي که قبل از انجام اين سفر با عنوان «احمدي نژاد باز هم به آمريکا مي‌رود؛ اين مسافر استقبال کننده ندارد» منتشر ساخت، تلاش نمود تا سخنان مخالفين اين سفر را با آب و تاب فراوان بازتاب دهد و بي‌احترامي‌ها و عدم استقبال از احمدي نژاد را نکته ي برجسته ي اين سفر معرفي کند. اين در حالي است که سفر احمدي نژاد به سازمان ملل را نمي‌توان سفر وي به آمريکا تحليل نمود که هتل داران صهيونيستي نيويورک از آن خوشحال باشند يا ناراحت! به استقبال وي بيايند يا نه! استقبال کنندگان احمدي نژاد مردم رنجديده در کشورهاي جهان سوم هستند که بعد از مدت ها شاهد آنند که يک رئيس‌جمهور از تريبون هاي بين‌المللي سخناني را بر زبان مي‌آورد که سال ها در سينه ي مظلومان و آزادي خواهان سنگيني مي‌کرده است.

نويسنده ي ديگر سايت مهاجراني در مقاله‌اي با عنوان «سريال تکراري حرف هاي مشابه»، سخنان احمدي نژاد را به کلي‌گويي تعبير نموده و چنين مي‌نويسد: «در حالي که يک بار ديگر جهانيان منتظر بودند که محمود احمدي نژاد از يک تريبون بين‌المللي حرف تازه‌اي در خصوص مسائل هسته‌اي مرتبط با ايران بر زبان بياورد وي براي چندمين بار به بيان اظهاراتي مبادرت کرد که بيشتر به بازي با توپ شبيه بود، توپي که مدام و بي‌هدف بر روي زمين غرب و آمريکا سانتر مي‌شود.»

اين نويسنده مشخص نمي‌کند که اين جهانيانِ مدنظر چه کساني هستند و حرف هاي نو و تازه که بدنبال شنيدن آن هستند چيست؟ آيا اعلام خبر اينکه جمهوري اسلامي از تلاش قانوني خود براي دستيابي به تکنولوژي هسته‌اي دست برداشته و به زياده‌خواهي‌هاي آمريکايي‌ها تن داده است براي فتنه گران سبزپوش مي‌تواند جذاب باشد!؟ آيا به رسميت شناختن داشتن بمب اتم براي آمريکا و انگليس و رژيم صهيونيستي مي‌تواند سخنان احمدي نژاد را از حالت تکرار براي فتنه گران خارج سازد؟ خوب است اين جريان بار ديگر مواضع خود در قبال زياده خواهي‌هاي آمريکا در برابر حق مسلم ملت ايران را ارائه نمايد تا واکنش انزجارطلبانه ي ملت ايران در قبال اين نظرات را شاهد باشد.

درباره ي مسأله ي ديگري که با آب و تاب فراوان توسط اين سايت بزرگنمايي شده نيز بايد گفت که معلوم است سخنان احمدي نژاد نبايد مورد رضايت سران آمريکا و فرانسه و... قرار گيرد و طبيعي است که متجاوزان به حقوق ملت ها بايد در واکنش به اين سخنان سالن اجلاس را ترک کنند. بي‌شک چنين رفتار خارج از عرف بين المللي سران غربي بيش از پيش ماهيت پليد آن ها را براي افکار عمومي جهانيان برملا مي‌سازد. ما بايد آن روز نگران «وجهه ي بين المللي ايران» باشيم که سخنان ديپلمات هاي ما با استقبال سران نظام سلطه ي جهاني همراه باشد. آن روز است که جمهوري اسلامي ديگر پايگاهي در قلوب ملت مستضعف عالم نخواهد داشت.

در نهايت اين ادعاهاي سطحي و عوام فريبانه را مي‌توان در راستاي «سياست تخريب چهره ي دولت دهم» قلمداد کرد که در سال جديد در دستور کار جريان فتنه قرار گرفته است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار