کد خبر:۷۰۳۰۷۳
عضو مرکز تفکر و آزاد اندیشی بسیج دانشجویی یزد:

بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی بیداد می‌کند/ نرخ بیکاری ۱۲.۸ در استان یزد

عضو مرکز تفکر و آزاد اندیشی بسیج دانشجویی یزد گفت: براساس آمار رسمی کشور امروز در استان یزد نرخ بیکاری ۱۲.۸ را شاهد هستیم و در این میان نرخ بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی به ۱۸.۱ رسیده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرحسین آخوندی، عضو مرکز تفکر و آزاد اندیشی بسیج دانشجویی یزد بیان داشت: متاسفانه در سال‌های اخیر روز به روز به تعداد فارغ التحصیلانی که با رشته‌های مختلف دانشگاهی در هر زمینه‌ای فرصتی برای اشتغال پیدا نکرده اند، افزوده شده و عملاً بیکاری این دانش آموختگان باعث یاس و ناامیدی جوانان ما نسبت به فرصت‌های شغلی شده است.

عضو مرکز تفکر و آزاد اندیشی بسیج دانشجویی یزد افزود: براساس آمار رسمی کشور امروز در استان یزد نرخ بیکاری ۱۲.۸ را شاهد هستیم و در این میان نرخ بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی به ۱۸.۱ رسیده است. این تفاوت در آمار بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی با بقیه اقشار جامعه علاوه بر اینکه موجب نگرانی است ضعف نظام آموزشی ما را می‌رساند.

وی گفت: مهار بیکاری و ایجاد یک فرصت شغلی متناسب به ویژه برای فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها مستلزم برنامه‌های کوتاه مدت و ضربتی در کنار برنامه‌های بلند مدت است.

آخوندی تاکید کرد: دانشگاه‌های ما باید به سمت دانشگاه‌های کارآفرین حرکت کنند. لیکن در حال حاضر که دانشگاه‌های ما کارآفرین و مهارت آموز نیستند، دانشجویان در کنار تحصیل در دانشگاه‌ها به ناچار باید در مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش در یکی از رشته‌های مورد علاقه خود بپردازند.

وی ادامه داد: با توجه به این که میزان جذب دانشجو می‌بایست با توجه به نوع و نیاز بازار کار صورت بگیرد ضروری است با تاسیس شرکت‌های دانش بنیان جهت جذب دانشجویان اقدام شده و این مساله در برنامه مسئولان گنجانده شود.

وی اظهار کرد: همچنین برای حل معضل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی در مراحل بعد می‌توان با توجه به اشتغالزایی بالای بنگاه‌های خرد، اعتبارات لازم به این بنگاه‌ها به شرط ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان دانشگاهی را تخصیص داد و رابطه آن‌ها و آموزش‌های لازم در محیط‌های کاری با تدوین بسته‌های تشویقی تقویت شود.

این فعال دانشجویی تلاش برای جذب سرمایه را امری اجتناب ناپذیر و در عین حال مغفول دانست و عنوان کرد: برای حل این معضل، بهترین راهکار افزایش میزان سرمایه گذاری در استان می‌باشد. حمایت از سرمایه گذاران فعلی و جلب و مشارکت بخش خصوصی و حتی جلب سرمایه گذاری خارجی باید مورد توجه مسوولان استان قرار بگیرد.

عضو مرکز تفکر و آزاد اندیشی بسیج دانشجویی یزد اذعان داشت: فراموش نکنیم که مشکل اصلی از دانشگاه نشات گرفته که دانشجو را برای دوران بعد از دانش آموختگی تربیت نکرده و این حقیقت دور نمای خوشی از آینده دانش آموختگان ما در دانشگاه‌ها ارائه نمی‌کند.
 
منبع: خبرگزاری علم و فناوری
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۵
هرکسی فقط میاد حرف میزنه کو عمل..جامعه ما شده کلاف سردرگم.عمرا درست نمیشه بدتر بدتر هر سال بدتر بدتر بدتر می شود.بخدا جوان ها از بیکاری به تباه کشیده شدند.یا معتادند یا دزد یا قاچاقچی.جوان نمیتواند حتی به ازدواج فکر کند.چی بودیم چی شدیم.خدا چکار کنیم مملکت قفل شده بیکاری رکود تورم گرانی نزول {سود بانکی}.خشکسالی اختلاس احتکار خیانت به بیت المال و...وا خدایا ما همه رو باهم یجا داریم.
2
5
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۳
استفاده کردن از این جوانان در بدنه دولت باعث میشود مشکلات کنونی ما به شدت کاهش پیدا کند باید به این جوانان که صاحب فکر و ایده و نظر هستند فرصت داد تا میدان بیایند از این جوان خوش فکر و توانا متشکرم که این مشکل بیکاری را در شهر و حتی کشور منعکس میدهد درود بر شما
7
0
پربازدیدترین آخرین اخبار