95 درصد از مسئولان بسيج دانشجويي طرح تحول و تعالي را اثربخش ارزيابي كردند
احمديان در حاشيه اردوي تشكيلاتي تحول و تعالي بسيج دانشجويي در گفت وگو با خبرنگار اعزامي «شبکه خبر دانشجو» در مشهد، در خصوص ضرورت تحول و تعالي در بسيج دانشجويي گفت: آمار نظرسنجي ها اميد بخش است؛ چرا كه بيش از 95 درصد از دانشجويان بسيجي و مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي كل كشور ضرورت اجرايي شدن اين طرح در بسيج دانشجويي را اثر بخش و نتيجه بخش ارزيابي كردند.
وي در ادامه اظهار داشت: در نظرسنجي هاي انجام شده، بيش از 84 درصد از دانشجويان بسيجي حاضر در اردوها شركت كردند؛ كه اين آمار براي تجزيه و تحليل رقمي قابل قبول و مستند است.
معاون بازرسي سازمان بسيج دانشجويي افزود: در نظرسنجي ها به تفكيك سئوالات مطرح شده، 97 درصد از دانشجويان تحقق طرح تحول و تعالي در بسيج دانشجويي را همسو با نظرات رهبري و مطالبات ايشان از اين نهاد دانشجويي اعلام كردند.
مسئول ارزشيابي و نظر سنجي سازمان بسيج دانشجويي اضافه كرد: 80 درصد از نظردهندگان، اين طرح را طرحي قابل حل براي مشكلات پيش روي بسيج دانشجويي دانستند و 89 درصد اجرايي شدن اين طرح را براي تقويت جنبه تشكلي بسيج دانشجويي لازم و ضروري اعلام كردند.
احمديان در ادامه تصريح كرد: 84 درصد از دانشجويان، كانون هاي متشكل در بسيج دانشجويي را خوب، اثربخش و ظرفيت ساز اعلام كردند؛ اين در حالي است كه 92 درصد از نظردهندگان، كانون هاي جديد در ساختار تحول و تعالي را در زمينه هاي مختلف راهگشا دانستند.
وي خاطرنشان كرد: 85 درصد دانشجويان، به جامعيت اين طرح كه همه زمينه ها را مدنظر قرار داده، توجه كردند و 89 درصد نيز اجرايي شدن اين طرح را كه به بهبود روابط درون سازماني و بالارفتن قدرت سازماندهي پرداخته، مفيد دانستند.
معاون بازرسي سازمان بسيج دانشجويي در پايان با استناد به اين پشتوانه قابل اعتماد، اين طرح را با ضريب بالايي قابل اجرا و اثربخش در بسيج دانشجويي دانست./انتهاي پيام/