کد خبر:۷۰۳۷۳۵
اظهارات مدیر تیم عربستان در آستانه دیدار با ایران
مدیر تیم المپیک عربستان معتقد است بازیهای آسیایی بخشی از برنامه آماده سازی تیم امید عربستان برای صعود به المپیک ۲۰۲۰ خواهد بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حمزه ادریس فلاته در آستانه آغاز مسابقات تیم المپیک عربستان در جاکارتا و پیش از انجام اولین مسابقه مقابل ایران گفت: پیش از آغاز رقابتها باید بگویم ما با آمادگی کامل مسابقات را آغاز خواهیم کرد، اما هدف نهایی آماده سازی تیم و کسب تجربه لازم به منظور حضور در مسابقات مقدماتی المپیک و صعود به بازیهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو خواهد بود.
وی افزود: نباید فراموش کنیم که در این بازیها هدف دیگری را دنبال میکنیم. ما با تمام وجود با حریفان خودمان رقابت خواهیم کرد و امیدواریم نتایج شایستهای در این بازیها کسب کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.