کد خبر:۷۰۳۸۶۳
خنیفر در مشهد:

معلمان باید در کلاس درس جنبش فکری ایجاد کنند

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور در مشهد گفت: دانش آموزان روش‌های دفاع از ارزش‌های انقلاب را آموزش ببینند و معلمان باید در کلاس درس جنبش فکری ایجاد کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور در مراسم اختتامیه پنجمین دوره از اردو‌های حیات طییه در مشهد اظهار داشت: اردو‌های حیات طیبه جزو دوره‌های ملی و کشوری است که مثل و مانند ندارد. باید در کنار آموزش‌های علمی نسبت به موضوع حیات طیبه و نگرش‌های تکمیلی نگاه خاص داشته باشیم.

خنیفر سند تحول بنیادین را یکی از فرصت‌های بزرگ آموزش و پرورش برای ارتقاء نظام تعلیم و تربیت خواند و افزود: اگر مفاد این سند محقق شود و فهم سند صورت گیرد می‌توانیم نسبت به برنامه‌های عملیاتی آن امیدوار باشیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به این که نباید به مبادی نظری اکتفا کنیم گفت: باید در زمینه ارائه راهکار و مفاد اجرایی بیشتر ورود پیدا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان حاضر در این دوره‌ها باید فعال شوند، فعال بمانند و فعال ارتباط برقرار کنند.

خنیفر کلاس درس را پایتخت دانش دانست و در این باره گفت: مباحث پایه در کنار مباحث علمی می‌تواند دانش آموز قوی تربیت کند و تحویل جامعه بدهد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با تصریح این که نباید دانش آموزان نسبت به مسائل روز دنیا بی تفاوت باشند ادامه داد: ساحت‌های ششگانه سند تحول بنیادین برنامه‌های عملیاتی در تمام حوزه‌های خود می‌طلبد.

وی در رابطه با اقتصاد مقاومتی و آموزش گفت: اگر می‌خواهیم فرد اقتصاددان و برجسته تربیت کنیم تنها از طریق آموزش‌های عمومی به ویژه آموزش ابتدایی امکان پذیر است. یکی از چالش‌های بزرگ آموزش و پرورش این است که در شاخه نظری رشد زیادی داشته و در باقی زمینه‌ها چنین نبوده است.

خنیفر در پایان با تاکید بر این که معلمان باید در کلاس درس جنبش فکری ایجاد کنند یادآور شد: باید دانش آموزان روش‌های دفاع از ارزش‌های انقلاب را آموزش ببینند. دنیا کشور ایران را به عنوان یک معدن با ارزش می‌داند؛ باید با حفط ارزش‌ها، اصول و میراث شهدا با دنیا تعامل داشته باشیم. اساسی‌ترین خروجی دوره حیات طیبه، عملیاتی شدن ارزش‌ها و اهداف است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار