ميزگرد «مذاكره و رابطه با شيطان» برگزار مي شود
کد خبر:۷۰۳۹
به همت جنبش عدالتخواه دانشجويي

ميزگرد «مذاكره و رابطه با شيطان» برگزار مي شود

در ادامه سلسله جلسات هفتگي جنبش عدالتخواه دانشجويي، ميزگرد «مذاكره و رابطه با شيطان»، فردا با حضور فروز رجايي‌فر، از فعالان دانشجويي در تسخير لانه جاسوسي برگزار مي‌شود.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، مطرح شدن موضوع گشايش دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران و موافقت ضمني مسئولان ارشد ديپلماسي كشور در شرايطي مطرح مي شود كه آمريكا همچنان در موضوع انرژي هسته اي مواضع خصمانه و روحيه و مشي استكباري و زورگويي خود را دارد و تاكنون تهديدات مختلفي را عليه جمهوري اسلامي مطرح كرده است.

جنبش عدالتخواه دانشجويي پيش از اين با صدور بيانيه اي، ضمن انتقاد از مواضع دستگاه ديپلماسي، تهديد كرده است كه در صورت بازگشايي اين دفتر، با اقدامي انقلابي، انقلاب سومي را رقم خواهد زد.

لازم به ذكر است، اين جلسه ساعت 17 عصر فردا در سالن اجتماعات كوثر ساختمان تشكل هاي دانشجويي واقع در چهار راه كالج برگزار مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار