آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۴۱۲۳
اظهارات سرمربی رقیب پرسپولیس

معلول: هدف ما قهرمانی در آسیاست/ چشم زخم باعث مصدومیت بازیکنان اصلی ما شد!

سرمربی الدحیل قطر پس از دیدار با پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا هدف اصلی خودشان را قهرمانی در آسیا عنوان کرد.

 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نبیل معلول، سرمربی تیم فوتبال الدحیل در مصاحبه با روزنامه الوطن قطر درباره هدفشان در لیگ قهرمانان آسیا گفت: هدف اصلی ما قهرمانی در آسیا و راه یابی به رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان است. می‌خواهم دوباره تاریخ را تکرار کنم، چون با تیم الترجی تونس موفق به این کار شدیم و به جام باشگاه‌های جهان راه پیدا کردم. به نظرم تمام مسئولان باشگاه الدحیل نیز من را برای رسیدن به این هدف حمایت می‌کنند.

وی درباره مصدومیت چند بازیکن کلیدی اش در مدت زمان کوتاهی که به الدحیل آمده این طور واکنش نشان داد و گفت: اولا مصدومیت قضا و قدر الهی است، اما به نظرم چشم زخم حسودان باعث شد تا بازیکنان کلیدی ما یکی پس از دیگری مصدوم شوند. یوسف المساکنی و پس از آن کریم بوضیاف و پس از آن اسماعیل محمد و الان عاصم مادبو همه قربانی چشم زخم حسودان هستند و چشم زخم حق است.

الدحیل رقیب پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا است. بازی رفت این دو تیم در تاریخ ۶ شهریور در دوحه برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار