کد خبر:۷۰۴۵۴۲
غلامی:

میانگین سنی روسای دانشگاه‌ها 8 سال جوان‌تر شد / انتصاب مدیران جوان سیاست وزارت علوم

وزیر علوم بر رعایت شاخص "جوان گرایی" در انتصاب مدیران دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: مدیران انتخابی جدید بیش از ۸ سال جوان‌تر از روسای پیش از خود هستند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر رعایت شاخص "جوان گرایی" در انتصاب مدیران دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی گفت: جوان گرایی و انتصاب مدیران جوان در آموزش عالی از سیاست‌های وزارت علوم است و در راستای اجرای این سیاست روسای جدید دانشگاه‌ها "جوان تر" از مدیران پیش از خود انتخاب شدند.

وی ادامه داد: در واقع پایبندی به شاخص "جوانگرایی" در انتصاب مدیران را یکی از اولویت‌های این وزارتخانه در انتخاب روسای دانشگاه‌ها و مدیران ستادی قرار دادیم و در حال حاضر از ۲۸ رییس دانشگاه منصوب شده در دوره جدید، ۲۵ نفر جوان‌تر از روسای پیشین هستند.

وزیر علوم در پاسخ به این پرسش که " یکی از شعار‌های رئیس جمهوری در انتخابات سال ۹۶ جوان گرایی بوده است و وزارت علوم چه اقدامی را در این ارتباط انجام داده است؟ " اظهار کرد: در انتصاب مدیران در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به جوان گرایی به عنوان یک شاخص مهم توجه شده است. از ابتدای کار من در وزارت علوم تاکنون حکم ۳۰ رئیس دانشگاه و مرکز آموزش عالی تمدید شده و ۲۸ نفر از روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نیز تغییر یافته اند که از این تعداد ۲۵ نفر جوان‌تر از روسای قبلی هستند.

وزیر علوم بیان کرد: میانگین سنی روسای پیشین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، ۵۵ سال و هفت ماه بوده و متوسط سن روسای جدید منصوب شده نیز ۴۷ سال و شش ماه است؛ به عبارت دیگر، مدیران جدید بیش از ۸ سال جوان‌تر از روسای پیش از خود هستند.

غلامی در ادامه تصریح کرد: در انتصاب روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به عنوان نهاد‌های نخبه گرا و کانون‌های ایده پروری، اندیشه ورزی، تولید و ترویج علم و فناوری در کشور، معیار‌های مهمی همچون شایستگی و مقبولیت علمی، التزام به اخلاق علمی و حرفه‌ای و همچنین توانایی اجرایی و مدیریتی نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار