آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۴۹۶۵
بازی‌های آسیایی جاکارتا/

جانشین کیمیا علیزاده هم حدف شد

ملیکا میر حسینی نماینده وزن67- کیلوگرم تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان با شکست مقابل نماینده اردن از گردونه رقابت‌ها حذف شد.

دومین روز از هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی در حالی از صبح امروز(دوشنبه) آغاز شده است، ملیکا میرحسینی بانوی به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هوگوپوش ایران در وزن 67- کیلوگرم در دومین دیدار خود در بازی‌های آسیایی شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت.

او که با پیروزی بر نماینده ویتنام در گام نخست به مرحله یک‌چهارم نهایی رسیده بود، در این مرحله به مصاف جولیانا الصادق از اردن رفت و این بازی را با نتیجه 21 بر 5 به حریف اردنی‌اش واگذار کرد. میرحسینی پس از مصدومیت کیمیا علیزاده با تصمیم مسئولان فدراسیون جایگیزین علیزاده شد و راهی بازی‌های آسیایی اندونزی شد.
الهه شیدایی  نماینده وزن 53- کیلوگرم کیلوگرم تیم ملی بانوان در مرحله یک چهارم شکست خود و از گردونه رقابت‌ها حذف شد. این دیدار با نتیجه 3  بر 11 به سود فریزا الدانگوروا از قزاقستان به پایان رسید.

امروز(دوشنبه) فرزان عاشورزاده هوگوپوش وزن 58- کیلوگرم تیم ملی کشورمان کارش را در بازی‌های آسیایی جاکارتا با پیروزی آغاز کرد. فرزان تنها نماینده از تیم ملی مردان در مسابقات امروز بود. او در دور اول با قرعه استراحت مواجه شد و در دور بعدی به مصاف سوناتف از تاجیکستان رفت. عاشورزاده این دیدار را با نتیجه 26 بر 3 به سود خود به پایان برد و راهی دور بعد مسابقات شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار