کد خبر:۷۰۵۳۷۲
بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ - اندونزی

بازیکن خاطی از اردوی تیم امید اخراج شد

بازیکن ملی پوش تیم فوتبال امید با تصمیم کادر فنی از تیم ملی اخراج شد و در بازی‌های آینده تیم حضور نخواهد داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از شروع مسابقات فوتبال در بازی‌های آسیایی محمدامین اسدی یکی از بازیکنان حاضر در تیم بار‌ها از سوی حمید استیلی مدیر تیم و کرانچار سرمربی تیم به دلیل برخی رفتار‌ها و مسائل انضباطی تذکر گرفته بود.


قبل از دیدار برابر تیم‌های کره شمالی و میانمار نیز بار‌ها مسئولان تیم به همراه اعضا کادر فنی به این بازیکن به صورت خصوصی تذکر دادند، اما مسائل نه تنها برطرف نشد بلکه حواشی این بازیکن تشدید هم شد از این رو کرانچار و استیلی امروز به این نتیجه رسیدند برای تداوم نظم تیمی در میان کاروان امید این بازیکن را از اردوی اخراج کنند.

طبق تصمیم اتخاذ شده اسدی با اولین پرواز بابد به تهران برگردد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار