نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیتهای فراوان علمی در دامغان از نیازمندی این دانشگاه به بودجه ۴۲۰ میلیارد ریالی برای تکمیل دانشکدههای پیشبینی شده در آن خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابولفضل حسن بیکی، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه دامغان با تأکید بر لزوم حمایت از کالای ایران و توجه به راهبردهای کلان اقتصاد مقاومتی در کشور اظهار داشت: دانشکده گردشگری دامغان به منظور پرورش نیروی متخصص با نگاه ایجاد اشتغال و استفاده از ظرفیتهای گسترده گردشگری در دامغان ایجاد میشود.
وی از تحصیل بیش از ۱۷ هزار دانشجو در شهر دامغان خبر داد و افزود: تعداد بالای دانشجویان در این شهر نشان از قابلیتهای فراوان دامغان دارد و امید است با حمایتهای بیشتر فرصتی فزاینده در راستای بهرهبرداری از ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی این شهر فراهم شود.
نماینده مردم دامغان در مجلس شواری اسلامی با اشاره به سخنان یکی از رؤسای جمهور اسبق کشور مبنی بر اینکه دامغان چهار راه طلایی است تأکید کرد: مسئولیت عظیمی به واسطه ظرفیتهای بالقوه فراوان ایران بر عهده مسئولان دولت است.
حسن بیکی افزود: با همافزایی دستگاههای اجرایی و نیز مساعدتهای وزیر علوم میتوانیم در مسیر توسعه و افزایش بهرهبرداریهای علمی و آموزشی گام برداریم.
وی با اشاره زیر بنای ۱۸۰۰ هکتاری دانشگاه دامغان افزود: خوشبختانه ظرفیت خوبی در بخش زیرساختی برای دانشگاه دامغان فراهم شده است که در تلاشیم تا با جذب منابع مورد نیاز که رقمی بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان است؛ دانشکدههای این دانشگاه را تکمیل کرده و به مرحله بهرهبرداری برسانیم.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تهدیدات دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل و اعمال فشار به کشور در حوزه اقتصادی تأکید کرد: مردم ما با وجود تمایل دشمنان قسم خورده انقلاب با قوت و قدرت در مسیر توسعه گام برمیدارند.
حسن بیکی از حرکت رو به رشد ایران در عرصه علم و فناوری ابراز خرسندی کرد و افزود: تواناییها و قابلیتهای علمی کشور بر همگان واضح است و با حرکتی جمعی و تلاشی همگانی میتوانیم در مسیر پیشرفت و نیل به آرمانهای انقلاب اسلامی حرکت کنیم.