آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۶۴۸۹

حاشیه جدید گلر استقلالی‌ها در بازی شب گذشته مقابل السد

سیدحسین حسینی دروازه‌بان استقلال روز گذشته با تاخیر به تمرین قبل از شروع بازی با السد رفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سیدحسین حسینی دروازه بان استقلال كه این روزها به دلیل نیمكت نشینی حسابی ناراحت است، روز گذشته هم یك حاشیه جدید برای استقلالی ها درست كرد. او در تمرین قبل از شروع مسابقه با السد با تاخیر شركت كرد تا دوباره ناراحتی خود از وینفرد شفر بابت نیمكت نشینی را نشان دهد.


این موضوع مورد توجه رسانه ها قرار گرفته بود و پس از پایان بازی درباره آن از اشكان نامداری مربی دروازه بان های استقلال سوال پرسیده شد. نامداری در پاسخ به این موضوع گفت: هیچ اختلافی بین حسینی و رحمتی وجود ندارد و فقط ممکن است در این بین کسی بابت بازی نکردن ناراحت باشد اما هیچ اختلافی وجود ندارد. در تمرین قبل از بازی با السد هم حسینی فقط دو دقیقه دیر آمد و از اول تا آخر همراه من و رحمتی تمرین کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار