کد خبر:۷۰۷۲۹۰
مشکل استقلال در خط حمله است؛

عبدالعلی چنگیز: شفر باید از این فرصت طلایی استفاده کند

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: این تیم توانایی ارائه یک نمایش متفاوت مقابل السد در قطر را دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عبدالعلی چنگیز ملی پوش اسبق آبی پوشان اظهار داشت: استقلال در بازی‌های آتی بایدهوشمندتر از همیشه باشد و با اراده و عزمی قوی تر به میدان بیاید تا بتواند دل هواداران خود را مجددا بدست آورد. مشکل اساسی این تیم در خط حمله است و  شفر قطعا به این نقطه ضعف آگاه است و مطمئنا با برنامه ریزی این مشکل را حل خواهد کرد.

وی اضافه کرد: واقعیت این است که رفتن تیام از استقلال، قدرت خط آتش این تیم را کاهش داد و حالا مهاجمان جدید  باید هوشیار تر باشند و زحمت و تلاش سایرین رابه هدف برسانند. به اعتقاد بنده خط حمله یک پست کاملا تخصصی و حساس است و به همین دلیل گلزنان برجسته در دنیا گرانترین بازیکنان بشمار می‌روند.

چنگیز در ادامه بیان داشت: ماشین گلزنی استقلال باید روغن  کاری شود و هر مهاجمی که در پیشانی خط حمله قرار می‌گیرد باید این نکته حیاتی را ملکه ذهن خود کند که چشمان میلیونها هوادار به ساقها و افکار او دوخته شده است. از اینها گذشته، زمان کافی تا بازی برگشت مقابل السد پیش روی شفر قرار گرفته و ایشان می تواند از این فرصت طلایی بنحو شایسته استفاده کند و ضعف های تیم بخصوص خط حمله را ترمیم کند.

وی در پایان تصریح کرد: استقلال برای آنکه جبران عقب ماندگی کند دیگر حق اشتباه ندارد و باید در بازیهای آینده در لیگ برتر و دیدار حساس برگشت مقابل السد منطق را چاشنی کار کند و مجال عرض اندام به نفرات حریف ندهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار