وهابي ها بيش از پيش در كنار موسوي
کد خبر:۷۰۷۳۵
زاهدان پرس

وهابي ها بيش از پيش در كنار موسوي

با حمابت ميرحسين موسوي از تروريست هاي گروه پژاک پايگاه هاي اينترنتي وهابي حمايت خود را از ميرحسين موسوي شتاب بيشتري بخشيدند.

به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبكه خبر دانشجو»، زاهدان پرس نوشت:

گرچه حمايت سايت هاي فعال وهابي در بعضي از مناطق ايران منجمله سيستان و بلوچستان، کردستان، هرمزگان موضوع تازه اي نيست ولي با بيانيه اخير موسوي مبني بر حمايت از تروريست هاي که دستنشان به خون مردم بيگناه آلوده است حمايت هاي وهابيون از وي شتاب فزاينده تري به خود گرفته است.

اين در حاليست که بيانيه اخير موسوي گرچه روند جديدي از سياست ساختارشکنانه موسوي محسوب مي شود ولي حمايت هاي اخير جريانات افراطي مذهبي همچون وهابيت از وي جنبش سبز را در انحطاط مضاعف تري قرار داده است.

در همين حال حمايت هاي تندترين جريانات تکفيري شيعه از موسوي در حالي صورت مي پذيرد که همچنان تندترين جريانات ضد انقلاب سکولار نيز از موسوي حمايت مي کنند.

با اين وجود موسوي گرچه در بيانيه هاي اخير خود سعي کرده است که مدعي باشد که از کشتي نظام اگر پايين شده است ولي از کشتي اسلام که پايين نشده است ؛اما حمايت جريانات مذهبي استعماري از وي و همسويي موسوي با آنها نشان مي دهد که وي از سمت کشتي اسلام ناب به سمت کشتي اسلام آمريکايي و استعماري در حال رجعت است.

همچنانکه همسر وي نيز در حمايت از تروريست هاي پژاک علنا احکام اسلامي را زير سوال برده است و تروريست هاي عضو پژاک را «لطيف ترين بندگان خدا» خوانده است.

گفتني است که گروهک جندالله نيز چندي قبل از دستگيري ريگي رسما از جنبش سبز حمايت کرده بود و حتي در آن مقطع براي آموزش تروريستي به اعضاي جنبش سبز اعلام آمادگي کرده بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار