تقدير از مراكز درماني بر اساس رضايتمندي مردم
کد خبر:۷۰۷۹۵
وزير بهداشت عنوان کرد:

تقدير از مراكز درماني بر اساس رضايتمندي مردم

وزير بهداشت گفت: وزارت بهداشت به دانشگاه‌ها و مراكز درماني كه بالاترين رضايتمندي مردم را داشته باشند، جايزه بزرگ مادي و معنوي مي‌دهد.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر مرضيه وحيددستجردي صبح ديروز، 24 ارديبهشت در مراسم افتتاح بخش MRI بيمارستان شهداي تجريش با اشاره به اينكه امسال سال خدمتگزاري و جلب رضايت مردم است، اظهار داشت: امسال ميزان كمك رساني و توبيخ دانشگاه ها و مراكز درماني متناسب با ميزان خدمت و رضايتمندي مردم خواهد بود.

وزير بهداشت با اشاره به اينكه وضعيت اورژانس بيمارستان ها در حال حاضر بسيار نامناسب است، گفت: رسيدگي به مردم در اورژانس ها بايد به ميزان استاندارد ارتقا يابد تا بيماران در اورژانس ها سرگردان نباشند.

وي با بيان اينكه بايد جلب رضايت مردم را به صد درصد برسانيم، گفت: با توجه به اينكه سالانه بيش از 25 تا 30 ميليون نفر از مردم به اورژانس ها مراجعه مي كنند، بنابراين بايد سريعتر وضعيت اورژانس مراكز درماني را اصلاح كنيم.

وحيددستجردي ادامه داد: انتظار ما از استادان اين است كه در بخش دانشگاهي و دولتي بهترين خدمت را به مردم ارائه دهند.

وزير بهداشت افزود: البته بخش خصوصي نيز بايد فعاليت كند، ولي اعتبار دولت نبايد با برخي سهل انگاري ها از بين برود.

وي اظهار داشت: انتظار داريم همه استادان بخش دولتي اهميت سمت خطير خود در اين بخش را دانسته و طوري به مردم خدمت كنند كه دغدغه سلامت مردم رفع شود.

وحيددستجردي تاكيد كرد: وظيفه ما در مراكز بهداشتي و درماني دولتي اين است كه تا آنجا كه مي توانيم انجام وظيفه كنيم تا دغدغه مردم در بخش بهداشت و درمان رفع شود.

وزير بهداشت يادآور شد: مقام معظم رهبري نيز در بخش بهداشت و درمان دغدغه جدي داشته و مسئله سلامت مردم را جزو اهم فعاليت هاي وزارت بهداشت مي دانند.

وي خريد نوبت درمان در بيمارستان هاي دولتي را تكذيب كرد و گفت: اين قضيه صد درصد خلاف است و در صورت بروز خريد نوبت در مراكز درماني دولتي با آن برخورد مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار