کد خبر:۷۰۸۶۴۰
دانایی‌فر:

از بازی در «کلاه پهلوی» خرسندم

بازیگر تلویزیون و سینما گفت: در این مدت پیشنهاد‌هایی برای بازی در چند سریال تلویزیونی داشتم، اما از لحاظ متن و بازی‌ها باب میلم نبود و در آن‌ها بازی نکردم.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، «امیرعلی دانایی» بازیگر تلویزیون و سینما در گفتگویی درباره آخرین فعالیت‌های خود گفت: به تازگی بازی‌ام در فیلم «بی وزنی» به کارگردانی مهدی‌ فردقادری تمام شده است.

وی درباره پیشنهاد‌ها تلویزیونی خود نیز بیان داشت: در این مدت پیشنهاد‌هایی برای بازی در چند سریال تلویزیونی داشتم، اما باب میلم نبود و در آن‌ها بازی نکردم.

این بازیگر در ادامه با اشاره به تولید سریال «سنجر خان» نیز گفت: قرار بود این سریال به کارگردانی ضیا الدین دری تولید شود و الان بعد از فوت او تا این لحظه محمدحسین لطیفی کارگردانی این سریال را عهده‌دار شده است و هنوز در مرحله بازبینی لوکیشن است و به انتخاب بازیگران نرسیده است.

دانایی در پاسخ به این سوال که بعد از همکاری با دری چه ویژگی‌هایی را برای انتخاب نقش‌هایتان در نظر می‌گیرید؟ گفت: طبیعتا بازی در مجموعه تلویزیونی «کلاه پهلوی» آنهم در شروع، کار من را سخت‌تر کرد. اما در کل در انتخاب نقش‌هایم فیلم‌نامه و نقش برایم مهمتر از کارگردان است.

وی در پایان نیز درباره اینکه آیا همیشه سایه «کلاه پهلوی» روی انتخاب‌هایتان سنگینی می‌کند؟ نیز گفت: از این اتفاق راضی هستم و خدارا شکر می‌کنم چراکه این اتفاق، برایم اتفاق بسیار خوبی بود و فکرمی‌کنم مسیری از این بهتر برای شروع به کارم وجود نداشت.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار