آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۹۰۶۳

تیم ملی تکواندو به ترکیه می‌رود

اعضای تیم ملی تکواندو کشورمان که برای حضور در رقابت‌های گرندپری آماده می‌شوند عصر امروز راهی ترکیه خواهند شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مرحله چهارم از سری رقابتهای گرندپری تکواندودر سال ۲۰۱۸، طی روزهای ۲۷ تا ۳۰ مهرماه به میزبانی انگلستان در منچستر برگزار می شود و تیم ملی کشورمان بعد از حضور در رقابتهای چین تایپه مهیای سفر به منچستر خواهد شد.

اعضای تیم ملی برای دریافت روادید سفر به انگلستان،  امروز عصر تهران را به مقصد ترکیه ترک می کنند و پس از انجام امور مربوطه، سه شنبه صبح به تهران باز می گردند. 

ملی پوشان تکواندو روزهای چهارشنبه تا جمعه در تهران و خانه تکواندو تمرینات نهایی را دنبال کرده و در نهایت عصر شنبه ۲۴ شهریورماه راهی چین تایپه می شوند.  مرحله سوم رقابتهای گرندپری این مسابقات روزهای ۲۸ تا ۳۰ شهریورماه به میزبانی چین تایپه در سالن اصلی ورزشگاه شهر «تائویان» برگزار می شود. 

ابوالفضل یعقوبی، میرهاشم حسینی، مهدی خدابخش، سجاد مردانی و سعید رجبی نفرات اعزامی تیم ملی به این رقابتها خواهند بود. البته احتمال کاهش نفرات اعزامی به چین تایپه وجود دارد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار