مجازات محاربان پژاك التيامي بر آلام دوستداران انقلاب بود
کد خبر:۷۰۹۱۸
بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان لرستان:

مجازات محاربان پژاك التيامي بر آلام دوستداران انقلاب بود

بسيج دانشجويي دانشگاه‌‌هاي لرستان در واكنش به بيانيه اخير عاملان فتنه اخير، اعلام كرد: به دار آويختن محاربان پژاك التيامي بر آلام دل همه دوستداران انقلاب خواهد بود.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان لرستان در بيانيه خود آورده است: افراد وابسته به گروهك منافقين خلق و حزب شيطاني و بي اساس پژاك يك روز قبل از اجراي حكم الهي قوه قضائيه با انتشار نامه‌اي دست ياري به سوي سران فتنه اين كشور دراز كردند و همان گونه كه انتظار داشتند آنان نداي استغاثه را لبيك گفتند و با مظلوم خواندن افراد معدوم بخشي از طلب منافقين را با زير سوال بردن اين اقدام قانوني قوه قضائيه، پس داده و حمايت خود را از تروريست‌ هاي بمب گذار اعلام كردند.

اين بيانه مي افزايد: بيش از يك سال است كه دم رنگي خروس مسعود رجوي و گروه منافقين و محارب وي با تركيبي زيبا با پژاك غرب كشور و با تلفيقي ديدني از مزدوران راهزن شرق كشور، از يقه گروه سبز بيرون زده است، بنابراين بي دليل نيست كه كانديداي ورشكسته به پايان قوا رسيده، به همراه همسر معلوم الحالش در بيانيه‌هايي كه بوي ارتداد از آنها بلند شده است از آنها حمايت مي كنند.

اين بيانيه با اشاره به اينكه به دار آويختن پنج تن از محاربان پژاك التيامي بر آلام دل خانواده معظم شهدا و همه دوستداران انقلاب، بويژه آسيب ديدگان جنايات و ترورهاي پژاك است، تصريح كرده است: مسئولان قضايي و امنيتي کشور بيش از اين مجال جولان به سران فتنه را كه جرم ‌هاي متعدد سياسي و امنيتي را مرتكب شده و براهين روشن فساد آنها بر كسي پوشيده نيست، ندهند و آنها را به دست عدالت سپرده و محاکمه کنند.

بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان لرستان با بيان اينكه انتشار بيانيه از جانب سران فتنه نبايد عاملي شود تا اين ياران تقلبي و منافق انقلاب با ايجاد جنگ رواني براي خود حاشيه امني درست كرده و به اقدامات تحريك آميز و آشوبگرانه خود ادامه دهند، خاطرنشان كرده است: بايد موضع گيري ‌هاي آنها عليه نهادهاي قانوني كشور دائم رصد، و به پرونده سياهشان افزوده شود.

اين بيانيه در پايان آورده است: اين گونه جوسازي‌ ها و ساختارهاي سياسي نبايد عزم مسئولان قضايي را در اجراي دستورات مشابه در حال و آينده سست يا كم انگيزه کند، بلكه اين گونه برخوردها بايد تا دفع و رفع مظالم از ملت سرفراز ايران و انقلاب اسلامي با قوت و قدرت ادامه يابد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار