در نشست ۱۰ ساعته تاج با مدیران عامل استقلال و پرسپولیس چه گذشت؟/ تشکر گرشاسبی و فتحی از تاج
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۹۲۷۵

در نشست ۱۰ ساعته تاج با مدیران عامل استقلال و پرسپولیس چه گذشت؟/ تشکر گرشاسبی و فتحی از تاج

در این سلسه جلسات که از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ به طول روز گذشته انجامید، آخرین وضعیت موارد مربوطه به دو باشگاه مرور شد که فتحی و گرشاسبی از رییس فدراسیون بابت پیگیری‌های صورت گرفته تشکر کردند.
در نشست ۱۰ ساعته تاج با مدیران عامل استقلال و پرسپولیس چه گذشت؟/ تشکر گرشاسبی و فتحی از تاج

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، داورزنی معاون وزیر ورزش و جوانان، افشین داوری، مدیر کل توسعه ورزش حرفه ای و امور باشگاه‌های وزارت ورزش و جوانان، امیر حسین فتحی سرپرست باشگاه استقلال و حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل پرسپولیس امروز به دعوت مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال در ساختمان سئول گرد هم آمدند تا درباره موضوع بدهی‌های دو باشگاه مذاکرات جدی و مفصلی داشته باشند.

مذاکراتی که با بررسی دقیق آخرین وضعیت پرداخت مطالبات دو باشگاه همراه بود و معاون وزیر و رییس فدراسیون فوتبال بر تداوم پرداخت به طلبکاران تاکید کردند.

در این سلسه جلسات که از ساعت 9 صبح تا 19 به طول روز گذشته انجامید، آخرین وضعیت موارد مربوطه به دو باشگاه مرور شد که فتحی و گرشاسبی از رییس فدراسیون‌ بابت پیگیری های صورت گرفته تشکر کردند. هنوز از نتایج این جلسات مفصل، خبری منتشر نشده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار