کد خبر:۷۰۹۶۱۸
رضوان طلب:

فراخوان جذب هیات علمی از فردا آغاز می‌شود / جذب ۸۰۰ نفری اعضا در دانشگاه

رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم گفت:امسال فراخوان جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها در دو مرحله شهریور ماه و بهمن برگزار می‌شود که فراخوان بهمن ۹۶ ماه به پایان رسید و در طی آن ۸۰۰ نفر به عنوان هیات علمی جذب دانشگاه‌های کشور می‌شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، محمدرضا رضوان‌طلب رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم گفت:  امسال فراخوان جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها در دو مرحله شهریور ماه و بهمن برگزار می‌شود که فراخوان بهمن ۹۶ ماه به پایان رسید و در طی آن ۸۰۰ نفر به عنوان هیات علمی جذب دانشگاه‌های کشور می‌شوند.

وی در ادامه تصریح کرد: مقدمات فراخوان جذب اعضای هیات علمی شهریور ماه امسال نیز فراهم شد و دانشگاه‌ها نیاز‌های خود را به وزارت علوم اعلام کردند. این فراخوان از فردا ۲۱ شهریور آغاز می‌شود و به مدت یک ماه ادامه دارد.

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم همچنین به جزئیات فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همه دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی (به جز دانشگاه آزاد اسلامی که فراخوان مستقل دارد)، می‌توانند در فراخوان جذب هیات علمی حضور داشته باشند و بر اساس بررسی‌های انجام شده حدودا هشت تا ۱۰ برابر امکان وزارت علوم برای جذب اعضای هیات علمی (از نظر بودجه، امکانات و سهمیه استخدامی) از سوی دانشگاه‌ها اعلام نیاز صورت گرفته است.

 رضوان‌طلب همچنین در خصوص ظرفیت پذیرش اعضای هیات علمی در فراخوان این دوره، گفت: تقریبا در هر فراخوان جذب اعضای هیات علمی تعداد ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر از ۱۰ سال پیش در دانشگاه‌ها پذیرش صورت می‌گرفت. پیش‌بینی ما این است که اگر قول‌های دولت در خصوص سهمیه استخدام نیرو در وزارت علوم محقق شود، در این فراخوان نیز ۸۰۰ نفر جذب دانشگاه‌ها شوند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم از اختصاص سهمیه بیشتر به دانشگاه‌های بزرگ برای جذب اعضای هیات علمی خبر داد و تصریح کرد: دانشگاه‌های نوپا و مناطق محروم نیز اولویت بیشتری برای استخدام نیرو خواهند داشت. به طور کلی در سال ۹۷، ۱۶۰۰ نفر به عنوان هیات علمی جذب دانشگاه‌ها خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار