آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۰۲۰۴

مهاجم عراقی به خاطر پرسپولیس نقره داغ شد

هافبک تیم ملی عراق به خاطر مذاکره با باشگاه پرسپولیس از سوی باشگاه النفط جریمه نقدی شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سایت «رادار» عراق خبر داد که باشگاه النفط دومین مجازات را برای ایمن حسین، بازیکنشان به خاطر با مذاکره با باشگاه دیگر برای جدایی از این تیم بدون رضایت باشگاه درنظر گرفته است.

مشتاق کاظم، مدیر باشگاه النفط اعلام کرد: ایمن حسین 2 سال دیگر با النفط قرارداد دارد ولی عدم حضور او تمرین تیم و مذاکره با باشگاه های دیگر بدون رضایت باشگاه تخلفی واضح است. باشگاه 50 میلیون دینار او را جریمه نقدی کرده است. بزودی جلسه ای درباره تخلف او برگزار می شود و دومین مجازات برای او درنظر گرفته می شود. همچنین از فدراسیون فوتبال عراق نیز خواستار این هستم که به خاطر تخلف این بازیکن برای او مجازاتی در رابطه با حضور در تیم ملی در نظر بگیرد.

به گزارش فارس، ایمن حسین با باشگاه پرسپولیس مذاکراتی را انجام داده بود و حتی گفته شد که پیش قراردادی با او امضا شده است اما در نهایت این انتقال صورت نگرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار