آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۰۳۳۴

بازیکنان تیم ملی آرژانتین قاچاقچی شدند

برخی بازیکنان تیم ملی فوتبال آرژانتین قصد وارد کردن یکسری کالای قاچاق را به کشورشان داشتند که این کالاها توسط ماموران گمرک ضبط شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بعد از آنکه تیم ملی آرژانتین در تور خود به ایالات متحده مقابل گواتمالا به برتری ۳ بر صفر رسید و مقابل کلمبیا بدون گل مساوی کرد، ۱۱ بسته متعلق به اعضای تیم در فرودگاه زایزا توسط ماموران گمرک، شناسایی شد.

انتشار این خبر باعث ناراحتی و عصبانیت عموم مردم شد. به همین خاطر فدراسیون فوتبال کشور در بیانیه‌ای عنوان کرد دارو‌های پزشکی در این بسته‌ها بوده است.

اما رسانه‌ها عنوان کردند دستگاه‌های الکترونیکی، ابزار موسیقی، اسباب بازی و لباس‌های نو در این بسته‌ها به ارزش ۲۵ هزار دلار بوده است.

به همین خاطر پرونده‌ای بازشد و رسیدگی به آن به دادگاه واگذار شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار