آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۰۴۶۴

احتمال بازگشت مربی ایرانی به بوندس لیگا

تا ۲ سال پیش کمتر کسی در ایران الکساندر نوری را می‌شناخت و یا حتی نام او را شنیده بود، اما بعد از حضور در برمن و شروع خوبش به عنوان سرمربی در رقابت‌های بوندس لیگا این مربی ایرانی الاصل به چهره‌ای شناخته شده در کشورمان تبدیل شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مدال الکساندر نوری شروع خوبی در بوندس لیگا داشت اما در نهایت مشکلات باشگاه برمن باعث شد تا این شروع خوب تداوم نداشته باشد و در نهایت بعد از چند باخت پیاپی او از سمتش به عنوان سرمربی سبزهای برمن اخراج شود.حالا و در حالی که چند ماه از اخراج نوری می گذرد روزنامه بیلد آلمان خبر از احتمال بازگشت او به سطخ اول فوتبال آلمان داده است.روزنامه بیلد در شماره روز گذشته خود از مربی سابق برمن به عنوان یکی از گزینه های اصلی اشتورتگارت نام برده و نوشته:«تایفان کورکوت سرمربی اشتوتگارت در آستانه اخراج از این تیم قرار دارد و مسولین این تیم قصد دارند الکساندر نوری سرمربی سابق برمن را به عنوان جانشین این مربی ترک تبار معرفی کنند.شاید بازی فردا مقابل فرایبورگ آخرین فرصت کورکوت باشد و در صورت شکست این مربی خیلی زود مجبور به ترک نیمکت تیمش شود و نوری در هفته سوم بتواند یکبار دیگر به بوندس لیگا بازگردد.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار