نماز توسّل و استغاثه به حضرت فاطمه عليها السّلام‏
کد خبر:۷۱۰۶۴
يا مولاتي يا فاطمه اغيثيني

نماز توسّل و استغاثه به حضرت فاطمه عليها السّلام‏

به هنگام حاجت و بروز مشكلات به فاطمه عليها السّلام متوسل شويد و دو ركعت نماز به جاى آوريد.

نماز اوّل‏

حسن بن فضل طبرسى گويد: به هنگام حاجت و نياز به حضرت فاطمه عليها السّلام متوسّل شويد، براى توسّل به حضرتش ابتدا دو ركعت نماز به جاى آوريد و پس از سلام سجده كرده صد مرتبه بگوييد: يا فاطمه، و سپس سمت راست صورت را بر زمين بگذاريد و صد مرتبه يا فاطمة بگوييد و بعد از آن، سمت چپ صورت را بر زمين گذاشته صد مرتبه ديگر يا فاطمة مى‏گوييد و پس از آن اين دعا را مى‏خوانيد:

يا آمنا من كل شى‏ء، و كل شى‏ء منك خائف حذر، و أسألك بأمنك من كل شى‏ء و خوف كل شى‏ء منك: أن تصلى على محمد و آل محمد، و أن تعطيني أمانا لنفسى و أهلى و مالى و ولدى حتى لا أخاف أحدا، و لا أحذر من شى‏ء أبدا، إنك على كل شى‏ء قدير. « بحار الانوار، ج 99»

نماز دوم‏

سيّد بن طاوس گويد: مفضل بن عمر از امام صادق عليه السّلام روايت كرده:

به هنگام حاجت و بروز مشكلات به فاطمه عليها السّلام متوسل شويد و ابتدا دو ركعت نماز به جاى آوريد و پس از سلام سه مرتبه تكبير بگوييد و بعد از آن تسبيح حضرت فاطمه را به جاى آورده سپس سجده كرده صد مرتبه بگوييد: يا مولاتي فاطمة أغيثينى، و سپس سمت راست صورت خود را بر زمين گذاريد و صد مرتبه مثل آن را گفته و بعد سمت چپ صورت را بر زمين گذاريد و همان را مى‏گوييد و سپس سجده نموده همان ذكر را صد و ده مرتبه ديگر بر زبان مى‏آوريد و پس از آن حاجتهاى خود را از خداوند طلب مى‏كنيد.

 «بحار الانوار، ج 91»

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار