آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۲۳۵۷

میهمانان ویژه برانکو در تهران

تیم فوتبال پرسپولیس که خود را آماده بازی سپید رود می‌کند، نرمش و کشش امروز خود را در داخل هتل انجام داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان امروز یکشنبه پس از صبحانه، ساعتی را در داخل هتل تحت اختیار خود بودند. پس از آن، نرمش و کشش در داخل هتل از ساعت 11:30 دقیقه آغاز شد و اعضای تیم پس از آن، ناهار را صرف کردند.

سرخپوشان پس از استراحت، برای عصرانه و صرف نوشیدنی به لابی خواهند رفت و جلسه فنی برای ارایه آخرین صحبت‌ها و اعلام ترکیب اصلی و ذخیره‌ها نیز حدود نیم ساعت به طول می‌انجامد.

برای این بازی، برانکو ایوانکوویچ میهمانان ویژه‌ای هم دارد که قصد دارند برای دربی هم در ورزشگاه حاضر باشند.

میهمان اول برانکو، پسرش هرووی است. او را دیگر باید از مشتریان ثابت دربی‌ها خواند.

یکی از دوستان قدیمی برانکو هم به تهران سفر کرده است. او که در کشورهای عربی هم فعالیت تجاری دارد، ارتباط خوبی هم با اهالی فوتبال کرواسی دارد.

دیگر میهمان سرمربی سرخپوشان هم ماریان توکیچ بازیکن سابق تیم ملی کرواسی است.

تین، پسر ایگور پانادیچ هم برای دربی به تهران سفر کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار