کد خبر:۷۱۳۵۴۷
کارشناس طب ایرانی عنوان کرد؛

توصیه‌های تغذیه‌ای برای فصل پاییز توصیه‌های تغذیه‌ای برای فصل پاییز

کارشناس طب ایرانی توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها در فصل پاییز ارایه داد.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، محمود قادری کارشناس طب ایرانی در گفتگویی اظهار داشت: مزاج پاییز مخالف خون است و به پیدایش خون کمک نمی‌کند؛ از آنجا که تابستان قبلا مقداری از خون را تقلیل داده است، خون در پاییز بسیار کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینوه در این فصل باید از مصرف غذا‌های بسیار گرم پرهیز کرد گفت: مزاج این فصل همان طور که ذکر شد، خشک بوده و باید از مصرف غذا‌هایی مانند گوشت‌های مانده و ادویه‌های گرم پرهیز کرد. همچنین نوشیدن آب سرد موجب ضعف حلق و تار‌های صوتی شده و با توجه به شیوع زیاد بیماری‌های تنفسی در این فصل بهتر است از نوشیدن آب سرد پرهیز کرد.

قادری تصریح کرد: در این فصل سر خود را به ویژه در اوایل صبح که هوا سرد است بپوشانید به دلیل اینکه هوای سرد موجب بسته شدن منافذ پوستی شده و بسته شدن این منافذ سبب می‌شود که بخارات دفع نشود و تجمع آن‌ها در سر باعث بروز برخی بیماری‌ها از جمله زکام و سرفه خواهد شد.

این کارشناس طب ایرانی گفت: در این فصل بهتر است از اسکان در دوری از مکان سرد پرهیز شود همچنین اجتناب از خوابیدن در مکان سرد و حمام با آب سرد توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه در این فصل باید در مصرف میوه‌ها تعادل به خرج داد گفت: زیاده روی در مصرف میوه در این فصل مضر است. از میوه‌های مناسب این فصل می‌توان به سیب، به و انار گلابی اشاره کرد.

وی در پایان گفت: استفاده از میوه انار باعث رقیق شدن خون و کاهش غلظت آن بسیار موثر است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار