کد خبر:۷۱۳۵۵۷
مسئول پایگاه امدادی تنگستان:

غرق شدن قایق تفریحی در آب‌های خلیج فارس/ ۳ سرنشین نجات یافتند

مسئول پایگاه امدادی هلال احمر تنگستان گفت: سه نفر که با قایق گردشگری در آب‌های خلیج فارس در سواحل دلوار تنگستان غرق شدند با تلاش امدادگران هلال احمر نجات یافتند

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، علی امیرنژاد در گفتگویی با اشاره به غرق شدن یک قایق تفریحی در سواحل دلوار تنگستان اظهار داشت: ظهر امروز یک قایق تفریحی با ۳ سرنشین در ۳ مایلی پایگاه امداد و نجات ساحلی دلوار اعلام غرق شدن آن اعلام شد.

وی با بیان اینکه بلافاصله تیم امدادی با تجهیزات غواصی اعزام شد گفت: به سبب نقص فنی موتور و سوراخ شدن بدنه قایق، این شناور غرق شد و هر سه سرنشین در آب دریا گرفتار شدند.

مسئول پایگاه امدادی هلال احمر تنگستان با بیان اینکه هر سه غرقی نجات یافتند خاطرنشان کرد: یکی از سه سرنشین که مصدوم شده بود با امداد و کمک‌های اولیه توسط تیم امدادی به‌صورت سرپایی درمان و به ساحل منتقل شد.

امیرنژاد بیان کرد: همچنین قایق غرقی، توسط نجاتگران پایگاه ساحلی به ساحل انتقال داده شد.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار