آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۳۶۵۲

برنامه استقلالی‌ها برای جام حذفی و لیگ برتر مشخص شد

اعضای تیم فوتبال استقلال به دلیل فاصله کم دو دیدار لیگ برتر و جام حذفی در جنوب کشور اردو خواهند زد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال استقلال روز ۱۰ مهرماه در ورزشگاه شهید بهنام محمدی مسجد سلیمان و از مرحله یک شانزدهم جام حذفی میهمان  نفت مسجد سلیمان است و درست ۴ روز بعد باید در همین ورزشگاه دیدار معوقه هفته ششم خود را که به خاطر بازی رفت با السد به تعویق افتاده بود برگزار کند.

با توجه به اینکه استقلالی‌ها تنها در فاصله ۴ روز باید به مصاف نفت بروند و در این بین مجبور هستند دو بار به این شهر سفر کنند به همین دلیل قرار ایت اعضای این تیم در اهواز یا مسجد سلیمان اردو زده و در همین شهر تا اتمام بازی روز چهاردهم بمانند.

به این ترتیب استقلالی‌ها چند روزی در تهران تمرین نخواهند کرد و در جنوب کشور برای این دو دیدار جام حذفی و لیگ برتر آماده می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار