کد خبر:۷۱۴۳۱۰

آه هواداران استقلال گربانگیر تیام شد!

مهاجم سنگالی و پیشین استقلال که آبی‌ها را دور زد تا پول بیشتری از اماراتی‌ها بگیرد، حالا در آستانه دیپورت شدن قرار گرفته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مامه تیام ماه‌ها استقلالی‌ها را بازی داد و در نهایت به باشگاه عجمان پیوست تا جای خالی اش در استقلال هواداران این تیم را آزار بدهد.البته تیام به غیر از بالا رفتن قراردادش، هیچ پیشرفت دیگری نداشت در حالی که در تهران به اوج محبوبیت و آمادگی در دوران فوتبال خود رسیده بود.

حالا چهار هفته‌ای از لیگ امارات سپری شده و مدیران باشگاه عجمان از انتخاب تیام به عنوان یک ستاره گلزن و گرانقیمت راضی نیستند، زیرا تیام در این چهار هفته برای تیمش به میدان رفته و فقط یک گل زده و یک پاس گل داده است. شایعاتی به راه افتاده مبنی بر اینکه با ادامه این وضعیت، احتمال دیپورت شدن مامه تیام از لیگ امارات بسیار بالا رفته و شاید این بازیکن از عجمان اخراج شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار