نمايشنامه‌ صهيونيستي براي يك واقعيت
کد خبر:۷۱۴۳۸
تلاش اسرائيل براي يك نمايش

نمايشنامه‌ صهيونيستي براي يك واقعيت

سران صهيونيستي جهت ظرفيت‌سازي براي پيگيري مجدد پروژه‌ «ايران هراسي» و اجماع‌سازي عليه ايران، در يك اقدام هماهنگ و نمايشي اجازه دادند كه موضوع پرونده فعاليت‌هاي هسته‌اي رژيم صهيونيستي به عنوان يك مسئله‌ كم اهميت در رده‌ي هشتم برنامه‌هاي نشست 7 ژوئن آژانس بين‌المللي قرار گيرد.

مصطفي نظري ـ گروه انديشه؛ آژانس بين المللي انرژي اتمي، سرانجام پس از سال‌ها بي‌تفاوتي نسبت به تسليحات اتمي و زرادخانه‌ي هسته‌اي رژيم جعلي صهيونيستي، تصميم دارد در نشست 7 ژوئن(17خرداد) پرونده‌ي فعاليت‌هاي هسته‌اي رژيم صهيونيستي را مورد بررسي قرا‌‌ردهد.

با وجود اينكه براي بسياري از كشورهاي جهان اثبات شده‌است كه رژيم جعلي صهيونيستي تعداد زيادي كلاهك هسته‌اي در اختيار دارد، اما در طول 52 سالي كه از پيدايش آژانس بين‌المللي انرژي اتمي مي‌گذرد تا كنون هيچ‌گاه به طور جدي به پرونده‌ي زرادخانه‌هاي اتمي اين رژيم توسط آژانس رسيدگي نشده‌است. در شرايط فعلي هم كه موضوع رسيدگي به پرونده‌ي اتمي رژيم صهيونيستي در آژانس مطرح شده ، نه تنها زد و بندهاي سياسي در آن لحاظ شده است، بلكه بررسي توانايي‌هاي اتمي تل‌آويو در رده‌ي هشتم برنامه‌هاي نشست 7 ژوئن آژانس ذكر شده است.

با دقت در تحولات سياسي فعلي از جمله شكست ديپلماتيك كاخ سفيد در نشست بازنگري ان.پي.تي و احياي روند مذاكرات صلح از سوي آمريكايي‌ها مي‌توان به خوبي به اين مسئله پي برد كه موضوع بررسي زرادخانه‌ي اتمي رژيم صهيونيستي در شرايط كنوني يك نقشه و بازي از پيش تعيين شده‌ي صهيونيستي ـ آمريكايي است كه جنبه‌ي تبليغاتي و نمايشي دارد. از اين رو ضرورت دارد تا ابعاد پشت پرده‌ي اين بازي جديد صهيونيستي‌ ـ آمريكايي مورد بررسي قرارگيرد. لذا در اين نوشتار سعي مي‌شود تا اهداف و مقاصد اين حركت هماهنگ و برنامه‌ريزي شده‌ي تبليغاتي احصا گردد.

ـ از آنجايي كه چالش‌هاي دروني و ناكامي‌هاي پي‌درپي رژيم صهيونيستي در دو جنگ اخير خود، اين رژيم را در آستانه‌ي سراشيبي و سقوط قرار داده است، لذا مقامات صهيونيستي به دنبال احيا و افزايش قدرت بازدارندگي رژيم صهيونيستي هستند تا از اين طريق مرحمي بر زخم‌هاي پيكره‌ي نيم جان اسراييل گذارند. بر اين اساس موضوع زرادخانه‌ي اتمي رژيم صهيونيستي كه تا پيش از اين در هاله‌اي از ابهام قرار داشت، به عنوان يك پيروزي تبليغاتي در جهت افزايش بازدارندگي رژيم صهيونيستي در دستور كار نشست ژوئن آژانس بين‌المللي انرژي اتمي قرار گرفته است.

ـ مقامات صهيونيستي كاخ سفيد كه در پي شكست ديپلماتيك ايالات متحده در نشست بازنگري معاهده‌ي ان.پي.تي به دنبال آن هستند تا روند مذاكرات صلح فلسطيني را براساس خاستگاه صهيونيستي احيا كنند، از همين رو مقامات صهيونيستي كاخ سفيد با چانه زني و مذاكرات پشت پرده با اعراب، سعي مي‌كنند با يك اقدام نمايشي به اعراب بگويند پيش شرط شفا‌ف‌سازي زرادخانه‌ي اتمي رژيم‌صهيونيستي و عضويت آن در معاهده‌ي ان.پي.تي اين است كه آن‌ها در روند مذاكرات صلح به طرف فلسطيني فشار آورند تا شروط مقامات تل‌آويو كه اصل اول آن به رسميت شناختن اسراييل است را بپذيرند. لذا با توجه به اظهارات مقامات تل‌آويو و تأكيد منابع صهيونيستي مبني بر عدم عضويت اسراييل در معاهده‌ي ان.پي.تي، موضوع بررسي پرونده‌ي هسته‌اي رژيم صهيونيستي در آژانس صرفاً تاكتيكي رواني براي امتيازگيري از اعراب در روند مذاكرات صلح فلسطين است.

ـ از آنجايي كه تلاش‌هاي مقامات صهيونيستي كاخ سفيد در اجماع سازي جهاني عليه جمهوري اسلامي ايران با شكست روبه‌رو شده است، سران صهيونيستي جهت ظرفيت‌سازي براي پيگيري مجدد پروژه‌ي «ايران هراسي» و اجماع‌سازي عليه ايران، در يك اقدام هماهنگ و نمايشي اجازه دادند كه موضوع پرونده‌ي فعاليت‌هاي هسته‌اي رژيم صهيونيستي به عنوان يك مسئله‌ي كم اهميت در رده‌ي هشتم برنامه‌هاي نشست 7 ژوئن آژانس بين‌المللي قرار گيرد. براي همين خاطر است كه بعيد به نظر نمي‌رسد در فاصله‌‌ي يك ماه باقي مانده به نشست بعدي آژانس، موضوع بررسي زرادخانه‌ي اتمي رژيم صهيونيستي با مخالفت و كارشكني آمريكا و ديگر متحدان قسم خورده‌ي اسراييل روبه‌رو شود. به هر حال مي‌توان حركت نمايشي بررسي پرونده‌ي فعاليت‌هاي هسته‌اي رژيم صهيونيستي در آژانس را در راستاي خنثي‌سازي تلاش‌هاي جمهوري اسلامي و كشورهاي اسلامي در موضوعيت يافتن زرادخانه‌ي اتمي در بورد جهاني و همچنين ظرفيت‌سازي براي اجماع‌سازي جهاني عليه ايران، تحليل و ارزيابي كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار