دانشجويان از جهات مختلف براي سفر عمره در اولويت هستند
کد خبر:۷۱۴۴۵
آيت الله مکارم شيرازي:

دانشجويان از جهات مختلف براي سفر عمره در اولويت هستند

آيت الله مکارم شيرازي در ديدار با مسئولان ستاد عمره دانشگاهيان گفت: دانشجويان از جهات مختلف در اولويت هستند که زائرن اين سفر روحاني باشند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، مسئولان ستاد عمره دانشگاهيان در ادامه ديدار با مراجع عظام تقليد، در دفتر آيت الله مكارم شيرازي حضور يافته و با وي گفت وگو كردند. 

در ابتداي اين ديدار سيد محمدرضا فقيهي، رئيس ستاد عمره دانشگاهيان كشور با بيان فعاليت هاي فرهنگي و اجرايي اين ستاد و نيز ارائه محصولات فرهنگي که در اختيار دانشجويان گذاشته مي شود، تصريح كرد: فعاليت هاي فرهنگي اين ستاد در سه بخش قبل،حين و پس از سفر است و به صورت مداوم ارتباط با دانشجويان حفظ مي شود.

وي افزود: بنده بعد از چندين سال تجربه کارهاي فرهنگي مختلف به اين نتيجه رسيدم که عمره يکي از ناب ترين و تاثير گذارترين فعاليت هاي فرهنگي در دانشگاه ها است.

فقيهي اظهار داشت: متاسفانه امسال جلوي اعزام کاروان هاي دختران را گرفتند و ستاد در سال جاري صرفا پسران دانشجو و متاهلين و اساتيد را به اين سفر اعزام خواهد کرد.

سخنران بعدي اين جلسه حجت الاسلام نجفي، نماينده بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره بود كه باتأكيد بر اثرگذاري،ماندگاري و تحول پذيري دانشجويان از سفر عمره گفت: اعزام دانشجويان به عمره مفرده بهترين کار فرهنگي در جمهوري اسلامي ايران است.

در ادامه اين ديدار، آيت الله مکارم شيرازي با بيان اين كه اصل کار شما با اين توضيحات و نظرسنجي ها کار بسيار خوبي است، تصريح كرد: دانشجويان چند اولويت نسبت به ديگران دارند.

وي افزود: اولين اولويت اين است که دانشجويان در آينده در مصادر امور قرار مي گيرند و اگر خوب باشند براي کل مملکت تاثير خوبي خواهند داشت.

اين مرجع تقليد اظهار داشت: اولويت دوم اين است که دانشجويان در معرض بمباران تهاجم فرهنگي دشمن هستند و بايد فرهنگ اسلام در وجودشان متبلور شود.

آيت الله مكارم شيرازي ادامه داد: اولويت سوم اين که دانشجويان جوان اند و اگر اصلاح شوند تا آخر عمر اثر گذار خواهد بود. بنابراين از جهات مختلف اولويت دارند که زائر اين سفر روحاني باشند.

اين مرجع تقليد با بيان اينكه تصور مي كند مسئولان امر به اهميت اين مساله توجه لازم را ندارند اظهار داشت: اين نشان مي دهد که اين ها باور نمي کنند سفر عمره اين قدر مفيد و خوب باشد.

وي با اشاره به ضعف اطلاع رساني در اين زمينه افزود: بايد يک اطلاع رساني عمومي از رسانه ها صورت بگيرد و مردم هم علي رغم تبليغات فراواني که عليه دانشجويان و دانشگاهيان مي شود بدانند که دانشگاه هاي ما خوب است و اگر صدا و سيما دل بسوزاند، که بايد دل بسوزاند، شايسته است نتايج عمره دانشگاهيان را اطلاع رساني كند. دانشجوياني هم که نشنيده اند مي شنوند.

آيت الله مكارم شيرازي با بيان اينكه روحانيوني که براي اين سفر انتخاب مي شوند به عنوان روحاني کاروان هاي دانشجويي آموزش هاي لازم را ببينند، گفت: برخورد خوب روحانيون خيلي اثرگذار است حتي اگر بعضي ها هم خشونتي بکنند بايد با آن ها مدارا و ملاطفت کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار