مسابقات آزمایشی ۵۰ رشته المپیکی از این ماه آغاز می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۴۸۲۷

مسابقات آزمایشی ۵۰ رشته المپیکی از این ماه آغاز می‌شود

طبق اعلام کمیته سازماندهی بازی‌های المپیک توکیو قرار است مسابقات آزمایشی ۵۰ رشته ورزشی از امروز آغاز شود.
مسابقات آزمایشی ۵۰ رشته المپیکی از این ماه آغاز می‌شود
به گزارش گروه  ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسابقات آزمایشی ۵۰ رشته ورزشی برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو از این ماه آغاز می‌شود. براین اساس مسابقات واترپلو دومین رشته آزمایشی خواهد بود که روز‌های ۵ تا ۷ اکتبر در مرکز شنای بین‌المللی تاتسومی برگزار و توسط فدراسیون شنای ژاپن سازماندهی می‌شود.

پیش از این مسابقات بادبانی به عنوان نخستین رشته آزمایشی در ماه سپتامبر پیگیری شد. دومین دوره مسابقات آزمایشی این رشته ۱۷ تا ۲۲ آگوست ۲۰۱۹ برگزار می‌شود. برای برگزاری مسابقات آزمایشی فدراسیون‌های ملی و بین‌المللی هر دو همکاری می‌کنند.

تاکنون برنامه ۱۶ رشته ورزشی مشخص شده و برنامه سایر مسابقات تا پایان سال اعلام خواهد شد. مسابقات آزمایشی کاراته نیز به عنوان رشته جدید المپیکی روز‌های ۶ تا ۸ سپتامبر ۲۰۱۹ برگزار می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار