کد خبر:۷۱۴۸۶۰
سالار آملی:

نشست مشترک ایران و دانشگاه‌های اتحادیه اروپا با موضوع «مهاجرت» برگزار خواهد شد

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل گفت: نشستی با حضور دانشگاه‌های اتحادیه اروپا با موضوع " مهاجرت" در ایران برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با اشاره بر ضرورت افزایش تعداد دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های داخلی تاکید کرد و اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های کشور مشغول تحصیل هستند که حدود ۲۵ هزار نفر از این دانشجویان در دانشگاه‌های وزارت علوم، ۱۰ هزار نفر در دانشگاه آزاد، ۲۵۰۰ نفر در وزارت بهدشت و حدود ۱۷ هزار دانشجو نیز در جامعه المصطفی مشغول تحصیل هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: تجاری سازی نتایج حاصل از تحقیق، توجه به دوره‌های فنی و حرفه‌ای و در نهایت بین‌المللی سازی آموزش عالی سه سیاست اصلی وزارت علوم در سال جاری است که ما در حال حاضر حدود یک و ۹ دهم علم جهانی را تولید می‌کنیم و نیازمند هستیم این تولیدات را به حدود ۹ درصد افزایش بدهیم و در تعاملات بین‌المللی نیز بتوانیم علم دنیا را به داخل کشور برسانیم.

سالار آملی همچنین به اولویت سیاست‌های بین‌المللی وزارت علوم اشاره کرد و گفت: کشور‌های مسلمان و جبهه مقاومت در اولویت سیاست‌گذاری‌های بین المللی قرار دارند که ما می‌توانیم دانش خود را به این کشور‌ها منتقل و دانشجو جذب کنیم. ضمن اینکه کشور‌های استراتژیک دیگری نظیر آلمان، اتریش، فرانسه و ایتالیا نیز ارتباطات گسترده‌ای با دانشگاه‌های کشور دارند و باید ارتباطات ما در عرصه علم دانش با این کشور‌ها نیز افزایش پیدا کند.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در پایان خاطر نشان کرد: اخیرا هیات فرانسوی در ایران حضور داشتند که دوره‌ها مربوط به هنر و فنی و حرف‌های را برگزار کردند و ما برای اواخر مهر و اوایل آبان ماه آینده نشست بسیار مهمی را با حضور دانشگاه‌های اتحادیه اروپا در خصوص مهاجرین خواهیم داشت که این نشست در ایران برگزار می‌شود. ضمن اینکه ارتباطات ما با کشور‌های مختلف در عرصه علمی و آموزشی با جدیت ادامه خواهد یافت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار