منكر حجاب از دين اسلام خارج است
به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، همايش حجاب و عفاف و نقش آن در پيروزي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس با حضور طلاب و استادان حوزه و دانشگاه، نماينده ولي فقيه در خوزستان و رئيس و اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار شد.
در اين همايش يك روزه كه ظهر ديروز با همكاري اداره كل امور اجتماعي استانداري خوزستان در آمفي تئاتر دانشكده علوم دانشگاه شهيد چمران برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمين شيخ حسين انصاريان، ميهمان ويژه همايش در سخناني به تفسير آياتي از قرآن مجيد درباره حجاب پرداخت و گفت: آثار منفي تبرج و نماياندن زيباييهاي زن در جامعه بر مردان، جوانان و خانوادهها پوشيده نيست.
وي تصريح كرد: حتي اگر خدا انسان را به رعايت حجاب دستور نداده بود، با توجه به آثار منفي خودآرايي و تبرج، عقل و فطرت آدمي منفي بودن و خلاف اخلاق و امنيت اجتماعي بودن آن را درك ميكرد.
حجتالاسلام انصاريان خاطرنشان كرد: تلويحاً و تصريحاً در 25 آيه يا بنا به گفته برخي محققان 14 آيه از جانب پروردگار با توجه به مصلحت زنان، مردان، خانواده و جامعه، مسئله پوشش و پاكدامني به عنوان سرمايه اخلاقي و انساني مطرح شده است.
وي تأكيد كرد: دين حجاب را امري واجب و ضروري شمرده است و اين امر مستقيماً به وسيله پروردگار مطرح شده از اين رو، قابل حذف و چشمپوشي نيست و منكر اين وظيفه از دين اسلام خارج است.
اين استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان كرد: حجاب مانع رشد نيست بلكه عاملي است كه موجب ميشود چشمهاي هرزه، ناموس مسلمانان را با چشم تيرباران نكند و با دل بيمارشان هوسهاي شيطاني در باطن نپرورانند.
حجت الاسلام انصاريان هشدار داد: متأسفانه بيحجابي در حال نمايان شدن است و روز به روز در جامعه شاهد تبديل بدحجابي به بي حجابي هستيم و اگر اقدامي در اين زمينه نكنيم، در آينده نزديك مروجان بيحجابي بر حوزه، دانشگاه، كلاسهاي درس و محيط ما مسلط ميشوند و خطرات آن بسيار سنگينتر خواهد شد./انتهاي پيام/