
کد خبر:۷۱۷۷۴۴
شوک به استقلال و شفر؛ ستاره آبیها جراحی میشود؟
غیبت هافبک استقلال به دلیل مصدومیت مقابل تیم سایپا مسجل است، اما ممکن است این مصدومیت باعث شود غیبت وی طولانی شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فرشید اسماعیلی هافبک تیم فوتبال استقلال که بهترین پاسور این تیم در سالهای اخیر است، به دلیل مصدومیت قطعا بازی با سایپا را از دست خواهد داد. اما امکان این که مصدومیت این بازیکن باعث غیبتی طولانی تر باشد هم وجود دارد.
امروز یا فردا از اسماعیلی تست پزشکی گرفته می شود تا وضعیت وی مشخص شود. احتمال این که این بازیکن برای بهبودی کامل نیاز به عمل جراحی پیدا کند وجود دارد. این موضوع در تستی که از او گرفته می شود مشخص می شود.
دیدار آبی پوشان مقابل سایپا در لیگ برتر از ساعت ۱۵:۳۰ روز جمعه ۲۷ مهر به میزبانی سایپا در تهران برگزار می شود و اسماعیلی یکی از غایبان این تیم در بازی خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.