کد خبر:۷۱۸۱۹۹
امیر تقی‌خانی مطرح کرد؛

آمادگی هوانیروز برای خدمت به زوار اربعینی امام حسین (ع)

سخنگوی ارتش ضمن تشریح اقدامات ستاد اربعین ارتش گفت: به نیروی هوایی و هوانیروز ارتش ابلاغ شده تا آمادگی لازم را داشته باشند تا در صورت نیاز بتوانند کمک رسان زائران عزیزمان باشند.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، امیر شاهین تقی‌خانی معاون فرهنگی و سخنگوی ارتش در گفت‌وگویی درباره اقدامات ارتش برای ارائه خدمات به زائران در مسیر راهپیمائی اربعین اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: ستاد اربعین ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز همانند همه دستگاه ها، نهاد‌ها و مردم عاشق حضرت امام حسین (ع)، فعالیت خود را آغاز کرده تا بتواند سهمی در این کار بزرگ و خدایی داشته باشد.

وی افزود: مجموعه ارتش در سه منطقه شلمچه، چذابه و مهران اقدام به برپائی موکب‌هایی کرده که این موکب‌ها مجموعه‌ای از امکانات و خدمات مورد نیاز زائران حرم شریف امام حسین (ع) را ارائه می‌کنند.

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش گفت: چندین بیمارستان صحرایی و سیار با همه امکانات و تجهیزات از جمله اتاق عمل، داروخانه و ... با حضور متخصصان مختلف، در مرز‌ها مستقر شده اند تا بتوانند خدمت رسانی به زائران را به بهترین شکل انجام دهند.

وی ادامه داد: همچنین مکان‌هایی را در اختیار بانیان مردمی قرار داده ایم تا آن‌ها بتوانند در این محل‌ها امکان پخت و پز و شرایط خدمت رسانی به زائران شریف را داشته باشند، نانوایی سیار نیز در مرز برپا شده و در کنار این برخی خدمات اولیه مورد نیاز مردم فراهم شده است.

معاون فرهنگی ارتش درباره تنوع خدمات ستاد اربعین به زائران اباعبدالله الحسین (ع) خاطرنشان کرد: خدماتی همچون خدمات بهداشتی و درمانی نیز با شکل‌گیری اورژانس هوایی به زائران ارائه می‌شود. همچنین به نیروی هوایی و هوانیروز ارتش ابلاغ شد تا آمادگی لازم را داشته باشند و در صورت نیاز با استفاده از بالگرد‌های هوانیروز و هواپیما‌های ترابری نیروی هوایی بتوانند کمک رسان زائران عزیزمان باشند.

امیر تقی خانی در مورد آمادگی ارتش برای کمک به دستگاه‌های کشوری در پیاده روی اربعین گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای همکاری با تمام دستگاه‌های حاضر در پیاده روی اربعین اعلام کرده و مانند هر سال، با سیل داوطلبان مشتاق از سوی خانواده‌های ارتش و کارکنان و پایوران مواجه است که ستاد اربعین در این زمینه نیز ساماندهی لازم را انجام می‌دهد.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار