کد خبر:۷۱۸۷۳۰

طرفداران استقلال و پرسپولیس در لیست بهترین حامی AFC + عکس

کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم دارد بهترین حامی این فصل لیگ قهرمانان آسیا را معرفی کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا نوشت: کوالالامپور: پس از ارسال هزاران عکس ارسالی از سراسر قاره، در نهایت تصمیم گرفتیم پنج نامزد نهایی دریافت جایزه بهترین حامی(#UltimateFan) را معرفی کنیم.

از امروز تا 26 اکتبر پنج فینالیست در حال دریافت آرا هستند و برترین طرفداران از طرف AFC هزینه تماشای بازی رفت یا برگشت فینال این دوره از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را دریافت می‌کند. این جایزه شامل حمل و نقل (داخلی یا بین المللی)، مسکن و گذرگاه VIP برای دو نفر خواهد بود.

نکته جالب درباره این قرعه کشی حضور دو نماینده از سرخابی‌های پایتخت است. محمود طرفدار پرسپولیس و مسعود طرفدار استقلال تهران هم جزو پنج کاندید نهایی هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شرایط و ضوابط مسابقه، لطفا از لینک زیر بازدید کنید:

http://www.the-afc.com/competitions/afc-champions-league/latest/news/vote-for-the-ultimatefan#mohammad-ahmadi-persepolis-fan

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار