کد خبر:۷۲۰۵۱۷
حاجیلو:

با سند نشان دادیم استقلال از داوری ضرر کرده است

سرپرست تیم فوتبال استقلال می‌گوید این باشگاه از مسیر قانونی اعتراض خود را پیگیری خواهد کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اصغر حاجیلو سرپرست تیم فوتبال استقلال در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه درباره مشکلات داوری در هفته های گذشته برای این تیم گفت: باشگاه استقلال همواره به داوران احترام گذاشته و می دانیم که داوران بسیار خوبی داریم. هیچگاه هیچ کدام از ارکان باشگاه به دنبال حاشیه سازی نبودند و مانند تیم سپاهان نیز با انتشار بیانیه و مسائلی از این دست به دنبال اعتراض و تاثیر گذاری بر روند داوری ها نیستیم.

 

وی افزود: روز گذشته باشگاه یک اطلاعیه درباره اتفاقات و تصمیمات اشتباه داوران منتشر کرد و با سند نشان دادیم که استقلال تا چه اندازه از اشتباهات سهوی داوری متضرر شده است. می دانیم که داوران مانند همه ما اشتباه می کنند و این موضوع امری اجتناب ناپذیر است اما این اشتباهات باید به حداقل برسد.

 

سرپرست آبی پوشان در ادامه تصریح کرد: امیدواریم کمیته داوران در این موضوع با انتخاب داوران با تجربه تر باعث شود تا التهاب و نارضایتی نزد هواداران کمتر شود و البته کمک کند تا نتایج مسابقات بر اساس شایستگی تیم ها رقم بخورد نه اینکه اشتباهات سهوی و غیر عمدی داوران باعث اثر گذاری روی نتیجه شود. باشگاه استقلال همواره در کمال آرامش، به دور از حاشیه سازی و در مسیر قانونی مسائل مورد نظر از جمله اعتراض به اشتباهات داوری را دنبال می کند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار