کد خبر:۷۲۰۹۳۸
فداکار مطرح کرد؛

فعالیت ۸۱ موکب در نجف زیر نظر ستاد عتبات/ اعلام زمان افتتاح صحن حضرت زهرا (س)

رئیس ستاد عتبات نجف با بیان اینکه ۸۱ موکب ایرانی زیر نظر این ستاد به زائرین خدمات رسانی کرده اند گفت: اگر در سال‌های آینده نگاه مان به اربعین طبق شرایط فعلی باشد به مشکل برمی خوریم.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا فداکار رییس ستاد عتبات نجف در گفت‌وگویی به کنگره عظیم اربعین در عتبات عالیات، گفت: اربعین به همایش و کنگره عظیم اربعین تبدیل شده و می‌طلبد که همگان برای باشکوه‌تر شدن آن کمک کنند.

وی افزود: ب.‌ای چهارمین سال پیاپی است که موضوع اربعین از طریق وزارت کشور و ستاد مرکزی اربعین پیگیری می‌شود و ستاد بازسازی عتبات عالبات مسئول کمیته اسکان و تغذیه و پذیرایی شده است. ضمن اینکه با کمیته‌های امنیت، خدمات شهری، فرهنگی، حمل و نقل، هلال احمر و ... هماهنگ هستیم و باید به آن‌ها خدمات دهیم البته اگر همکاری وجود نداشته باشد بخشی از کار‌ها روی زمین باقی خواهد ماند.

رییس ستاد عتبات نجف تصریح کرد: پیشنهاد این ستاد جدی گرفتن موضول اربعین از سوی همگان است و اگر بناست که روال فعلی دنبال شود در آینده دچار مشکل خواهیم شد چرا که زیرساخت‌های جمهوری اسلامی ایران و عراق کشش بیش از ۲ میلیون زائر را ندارد و وزارت کشور و ستاد عتبات نمی‌توانند همه وکار‌ها را پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه ۱۵ اربعین را در نجف اشرف تجربه کرده ام اظهار داشت: باید موضوع اربعین از سوی تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌ها و ارگان‌ها و وزلرتخانه‌ها دنبال شود.

فداکار با اشاره به گرم شدن هوای اربعین در سال‌های آینده عراق از مسئولین و متولیان این انر خواست از هم اکنون به فکر باشند.

وی افزود: ورودی همه زوار اربعین از شهر نجف است ضمن اینکه آغاز پیاده روی اربعین از این شهر بوده و فرودگاه مورد استفاده زائرین هم نجف است لذا آمادگی شهر نجف برای استقبال از زائرین از اهمیت بالایی برخوردار است.

رییس ستاد عتبات نجف با بیان اینکه آمادگی موکبداران برای اسکان و پذیرایی از زایرین از اول ماه صفر فراهم بوده است گفت: ۸۱ موکب فعال در نجف داشتیم که برای مثال موکب استان تهران ظرفیت ۷۰ هزار و موکب استان البرز ظرفیت ۳۹ هزار وعده صبحانه و ناهار و شام داشتند.

وی تصریح کرد: جمع اسکان خواهران در موکب‌های نجف اشرف ۹۷ هزار نفر و جمع اسکان برادران در موکب‌ها ۱۱۹ هزار نفر، صبحانه توزیع شده بین زایرین موکب‌ها ۲۵۸ هزار، ناهار توزیع شده بین زایرین موکب‌ها ۲۴۹ هزار، شام توزیع شده بین زایرین ۲۴۸ هزار بوده است ضمن اینکه ۷۸۴ هزار میان وعده هم بین آن‌ها توزیع شده است البته این آمار فقط مربوط به یک روز است.

فداکار گفت: ۱۵۳۶ سرویس بهداشتی و ۷۰۰ حمام برای خدمات دهی به زایرین در نظر گرفته شده است و البته ۲۴ نانوایی توانستند در طول یک روز ۲۲۱ هزار قرص نان تولید کنند. همچنین ۹ درمانگاه در شهر نجف اشرف خدمات رسانی می‌کردند.

وی گفت: خومات صلواتی موکبداران در اربعین سالجاری بسیار چشمگیرتر بود به طوری که خدمات آرایشگری، واکس، کفاشی، خیاطی کیف و کفش، موبایل، ماساژ و خشکشویی هم به زائرین ارائه شده است.

رییس ستاد عتبات نجف با اشاره به تکمیل بخش‌های زیادی از صحن حضرت زهرا (س) افزود: این صحن و نام آن جهانی شده است چرا که در بخش‌های مختلف ساخت و ساز این صحن همکاری و حمایت کردند. ضمن اینکه این پروژه در شرق الاوسط بی نظیر و افتخار جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: ستاد عتبات عالیات اجازه نداد صحن حضرت زهرا سیاسی شود و اختلاف نظر‌ها به آن خدشه وارد کند چرا که بهترین و زیباترین نشان ارادت به حضرت زهرا در کنار حرم مطهر امیرالمومنین بر پا شده است.

فداکار گفت: حضرت زهرا دیگر غریب نیست چرا که با این پروژه که قرار است ۵ اسفند سالجاری به بهره برداری برسد و بخش زیارتی آن را به صورت کامل تحویل تولیت بدهیم و البته چند ماه پس از آن به غیرزیارتی را تقدیم حرم کنیم کاری کردیم که حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در کنار هم باشند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار