به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، زائرین اربعین و مهمانان مضیف امیر المومنین علی (ع ) با دست پخت خادمین ایرانی پذیرایی می شوند . مقصد و خدمت رسانی آشپزهای جهادی و آشپزهای متبرع ایرانی که با هماهنگی قرارگاه جهادی امام رضا (ع) به زائران پیاده روی اربعین ، در "موکب مضیف عتبه علویه (ع)" آشپزخانه حرم امیرالمؤمنین (ع) در نجف اشرف است.
با توجه به جمعیت انبوه زائران و سنگینی کار تهیه غذا برای آنها، امسال نیز برای چهارمین سال ۲۸۰ نفر از نیروهای جهادی که تجربه آشپزی در هیئات و مساجد را دارند، خود را به «موکب مضیف عتبه علویه (ع)» رسانده و در کارهای آشپزی و آمادهسازی غذای زائران کمک و در حال خدمت رسانی می باشند.
همچنین در هر وعده بیش از ۳۰ هزار وعده غذا پخت و توزیع گردید و در هر شب در موکب مضیف عتبه علویه (ع) واقع در شارع امام علی (ع) تا۵ هزار نفراسکان داده شدند.