آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۰۹۷۹

حمله هکر‌ها به کامپیوتر‌های فیفا و استخراج اطلاعات محرمانه/ فیفا: نگرانیم

فیفا از حمله سایبری به کامپیوتر‌های مقر مرکزی خود در سوئیس خبر داد.
 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) اعلام کرد که هکر‌ها به کامپیوتر‌های این نهاد بین‌المللی حمله کرده و به صورت غیرقانونی به مرکز داده‌ها دسترسی یافتند.

در بیانیه فیفا آمده است: نگران هستیم که برخی از اطلاعات به صورت غیرقانونی در این حمله سایبری به دست آمده باشد. هرگونه تلاش برای دسترسی غیرقانونی به اطلاعات محرمانه هر سازمانی و از بین بردن اعتماد‌ها را محکوم می‌کنیم.

فیفا اطلاعات بیشتری درباره جزئیات حمله سایبری به سیستم‌های نهاد مرکزی خود ارائه نکرده است.

در ادامه بیانیه فیفا آمده است: تمامی اقدام‌های لازم برای پاسخ مناسب به حادثه نقض امنیتی سیستم اطلاعاتی‌مان را انجام خواهیم داد و همچنان به صورت مداوم در مسیر ارتقای آن‌ها گام برمی‌داریم.

جیانی اینفانتینو، رئیس سوئیسی فیفا نیز در این رابطه اظهار داشت: کار من شرکت در مباحث، مذاکره‌ها، تغییر مدارک، پروژه‌ها، ایده‌ها و بسیاری از مسائل دیگری است. منظورم این است اگر در دفترم بنشینم و با کسی ارتباط برقرار نکنم، هیچ‌کاری انجام ندهم چطور می‌توانم کارم را به درستی پیش ببرم. اگر کسی معتقد است این کار درستی نیست بنابراین هیچ کار دیگری نمی‌توانم انجام دهم. فقط کار صادقانه و حرفه‌ای در جهت منافع فوتبال انجام می‌دهم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار