کد خبر:۷۲۱۰۷۸
حسینیه دانشجو|

دستور ویژه رئیسی برای ادامه خدمت‌رسانی به زوار اربعین

تولیت آستان قدس رضوی رضوی در پی افزایش هزینه‌های سفر زائران اربعین دستور داد خدمت‌رسانی خدام آستان قدس رضوی در ۸ مرز ایران و ۵ نقطه عراق به ویژه مرز مهران تا پایان هفته جاری استمرار داشته باشد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آستان قدس رضوی امسال علاوه بر مرز مهران در مرزهای خسروی، شلمچه، میرجاوه، دوغارون، آستارا و بازرگان حضور فعال داشته و در عراق با برپایی مواکب امام رضا(ع) در کربلا، کاظمین و سامرا، خدمات مورد نیاز زائران را ارائه می‌کنند.

خدمات آستان قدس رضوی در مرز مهران به دلیل جمعیت فراوان و حجم بالای تردد زائران همچون سنوات گذشته برقرار و روزانه به ۵ هزار زائر خدمات متنوع پزشکی، درمانی، فرهنگی، اسکان و تغذیه با به کارگیری ۱۰۰۰ خادم ارائه‌ می‌شود.

با توجه به افزایش هزینه‌های سفر اربعین حسینی برای زائران، حجت‌الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس رضوی دستور داد تا خدمت رسانی موکب‌های این آستان در ۸ مرز ایران و ۵ نقطه از عراق به ویژه مرز مهران تا پایان هفته جاری برقرار باشد.

امسال بیش از ۲ هزار موکب ایرانی در ایران و عراق به منظور ارائه خدمت به زائران اربعین فعالیت می‌کنند که بیشتر این موکب‌ها در عراق تا پایان هفته و در ایران ۵ روز پس از اربعین حسینی برپا هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار