به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، زائران اربعین و مهمانان مضیف امیرالمومنین (ع ) با دست پخت خادمان ایرانی پذیرایی میشوند.
مقصد و خدمترسانی آشپزهای جهادی و آشپزهای متبرع ایرانی که با هماهنگی قرارگاه جهادی امام رضا (ع) به زائران پیاده روی اربعین، در موکب مضیف عتبه علویه (ع) و آشپزخانه حرم امیرالمؤمنین (ع) در نجف اشرف است.
با توجه به جمعیت انبوه زائران و سنگینی کار تهیه غذا برای آنها، امسال نیز برای چهارمین سال ۲۸۰ نفر از نیروهای جهادی که تجربه آشپزی در هیأتها و مساجد را دارند، خود را به «موکب مضیف عتبه علویه (ع)» رسانده و در کارهای آشپزی و آمادهسازی غذای زائران کمک و در حال خدمترسانی هستند.
همچنین در هر وعده بیش از ۳۰ هزار وعده غذا پخت و توزیع و هر شب در موکب مضیف عتبه علویه (ع) واقع در شارع امام علی (ع) تا ۵ هزار نفر اسکان داده شدند.
انتهای پیام/