دستگاه تسطيح ليزري خاك ساخته شد
محمد جواد برومندي، مجري اين طرح در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه در حال حاضر بسياري از زمين هاي كشاورزي ناهموار است، گفت: همين امر باعث ايجاد اختلال در رسيدن آب به همه نقاط خاك و در نتيجه خراب شدن محصول مي شود.
وي افزود: دستگاه تسطيح ليزري خاك، دستگاهي است كه پشت تراكتور نصب شده و به وسيله ليزر تمامي زمين كشاورزي را با دقت يك سانتي متر صاف مي كند.
اين مخترع بسيجي تصريح كرد: به وسيله اين دستگاه مي توان سطح تمامي نقاط خاك در زمين كشاورزي را يكسان ساخت.
برومندي با بيان اينكه وزن کل دستگاه حدود 4.5 تن و هزينه آن 45 ميليون تومان است، گفت: اين دستگاه قادر است، 2.5 تن خاک را در خود نگه دارد.
وي در خصوص كاربردي شدن اين دستگاه اذعان داشت: در حال حاضر با سرمايه گذاري يكي از دوستان دستگاه تسطيح ليزري خاك را به توليد انبوه رسانده ايم و در برخي از زمين هاي كشاورزي مورد استفاده قرار گرفته كه رضايت و استقبال كشاورزان را به دنبال داشته است.
مجري اين طرح با اشاره به ساخت دستگاه در سال 88 خاطر نشان كرد: مراحل ثبت اين دستگاه در سازمان ثبت اختراعات نيز در حال انجام است.
گفتني است، محمد جواد برومندي فارغ التحصيل رشته مهندسي عمران از دانشگاه شهيد باهنر شيراز بوده كه كسب رتبه شش كشوري و اول استاني جشنواره خوارمي در رشته فيزيك در سال 88، رتبه اول استان در جشنواره دانشجويان ممتاز، مبتكر و نوآور بسيجي در سال 88 و برگزيده مجامعه علمي كشور در هشتمين جشنواره دانشجويان ممتاز، مبتكر و نوآور بسيجي در سال 89 و ثبت حدود پنج اختراع در سازمان ثبت اختراعات از جمله افتخارات وي است.
لازم به ذکراست، اين دستگاه با همکاري عبداله زارعي،محمود زارعي و محمد رضا زارعي ساخته شده است./انتهاي پيام/