
کد خبر:۷۲۳۹۴۴
با اعلام باشگاه رئال مادرید
سولاری رسما تا سال ۲۰۲۱ سرمربی رئال شد
باشگاه رئال مادرید در بیانیهای رسما اعلام کرد که سانیتاگو سولاری تا سال ۲۰۲۱ رسما هدایت این تیم را برعهده خواهد داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه رئال مادرید در بیانیهای رسما اعلام کرد که با سانیتاگو سولاری قراردادی دو سال و نیمه خواهد داشت و این سرمربی رسما تا سال 2021 هدایت این تیم را برعهده خواهد داشت.
هیات مدیره باشگاه رئال مادرید امروز جلسهای را برگزار کرد و در آن حضور سانتیاگو سولاری بر روی نیمکت رئال مادرید تا تاریخ 30 ژوئن 2021 مورد تایید و موافقت قرار گرفت.
سولاری پس از اخراج لوپتگی از کاستا هدایت تیم اصلی رئال را بر عهده گرفت و در این مدت با اعتماد به نفس بالا عملکرد درخشانی از خود نشان داد.
وی نتایج درخشانی در رئال گرفت و در 4 دیدار ابتدایی خود 4 پیروزی متوالی و 15 گل زده را با شاگردانش کسب کرد.
لوپتگی تنها پس از 4 ماه هدایت رئال و پس از شکست تحقیرآمیز 5 بر یک مقابل بارسا در الکلاسیکو از رئال اخراج شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.