آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۴۰۸۷

گزارش تمرین استقلال/ والیبال بازی کردن آبی‌پوشان در سالن + عکس

هوای بارانی امروز تهران بازیکنان تیم فوتبال استقلال را به سالن کشاند تا به جای فوتبال، والیبال بازی کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تمرین امروز (چهارشنبه) تیم فوتبال استقلال از ساعت 12 در سالن سرپوشیده مجموعه صنایع دفاع برگزار شد. به دلیل بارش باران، بازیکنان به سالن رفته و پس از گرم کردن و کارهای بدنی زیر نظر مربی بدنساز، به بازی والیبال پرداختند.

اللهیار صیادمنش، مهدی قائدی و رضا کریمی، سه بازیکن جوان استقلال که به اردوی تیم امید دعوت شده‌اند، در تمرین امروز آبی‌پوشان شرکت نداشتند. روزبه چشمی، وریا غفوری و سیدحسین حسینی هم در اردوی تیم ملی فوتبال حاضر هستند و فعلاً در جمع شاگردان شفر حضور ندارند. پژمان منتظری و فرشید اسماعیلی نیز پیگیر درمان خود هستند و امروز هم در تمرین حاضر نبودند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار