آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۵۱۲۶

دروازه‌بان ایرانی اسپورتینگ:می‌خواهم از پاتریسیو بهتر باشم

طاها زارعی دروازه بان 19 ساله ایرانی که سابقه درخشش در لیسبون را نیز دارد عملکرد خوبی در لیچاوس پرتغال داشته و طبق خبری که در متن روزنامه رکورد نیز مورد تایید است برای پیوستن رسمی به ناتینگهام فارست تلاش می کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این دروازه‌بان 19 ساله که سابقه بازی در تیم‌های پایه سایپا و زیر 19 سال استقلال را دارد، از جمع آبی‌پوشان به تیم ناوال پرتغال پیوسته بود و به عضویت تیم B اسپورتینگ لیسبون نیز درآمد و به صورت رسمی در تیم لیچاوس نیز درخشید.

وی ادامه داد: می خواهم آنقدر خوب تمرین کنم که روزی بهتر از پاتریسیو بازی کنم.

رویی پاتریسیو دروازه بان 27 ساله اسپورتینگ است و جانشینی او برای زارعی بسیار ارزشمند و مهم است. زارعی از تلاش خود برای ماندن در اسپورتینگ و فوتبال پرتغال خبر داده و قصد دارد با تمام وجود برای درخشش در دروازه این تیم زحمت بکشد. 

زارعی حضور در بازی های المپیک 2016 را یک رویا برای خود می داند و مشخص است که نیم نگاهی به بازی های ملی کشورش دارد از طرفی بسیار علاقه مند است که با یک تیم باشگاهی بزرگ پرتغالی در لیگ قهرمانان اروپا برابر تیمهای بزرگی چون رئال مادرید و منچستریونایتد حضور پیدا کند و بدرخشد.

طاها زارعی درباره مسائل مالی نیز گفت: برای من پول بی اهمیت نیست اما به هر حال می خواهم فوتبال حرفه ای را تجربه کنم، اگر در ایران می ماندم شاید درآمد بهتری هم داشتم اما اینجا با تلاش بیشتر به سمت حرفه ای شدن حرکت می کنم و این برایم مهم است که تجربه‌های بین المللی داشته باشم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار