کد خبر:۷۲۵۸۵۴

تقوی: بازیکنان برای بازی با پرسپولیس به من انگیزه می‌دهند

سرمربی تراکتورسازی از شرایط تیمش در آستانه بازی با پرسپولیس رضایت دارد.

به گزارش گروه ورزشی  خبرگزاری دانشجو، محمد تقوی در حاشیه تمرین تراکتورسازی در خصوص شرایط تیم اظهار داشت:  با وجود اینکه ملی‌پوشان خودمان را در اختیار نداریم من فکر می‌کردم این موضوع روی کیفیت و تمرینات تاثیر بگذارد ولی می‌بینم بچه‌های ما با همه وجود تلاش می‌کنند و تمرین می‌کنند. با توجه به بازی حساس و سختی که در پیش داریم شرایطی در تمرین به وجود آوردیم که بچه‌ها تحت فشار زیادی تمرین کنند و فشاری شبیه به یک بازی 120 دقیقه‌ای برایشان ایجاد کردیم. خوشحالم که همه بچه‌ها با تمام وجود در تمرین حاضر شدند و حتی الان هم که تمرین تمام شده باز هم مانده‌اند تا ضربات ایستگاهی بزنند و این نشان می‌دهد با تمام وجود و انگیزه‌شان تمرین می‌کنند.

وی افزود: انگیزه‌ای که این بازیکنان دارند حتی از انگیزه خود من هم بیشتر است و برخلاف اینکه فکر می‌کردم باید به بازیکنان انگیزه منتقل کنم آنها هستند که به من انگیزه دادند و این نشانه‌های خوبی پیش از بازی با پرسپولیس برای ماست. فکر می‌کنم با اضافه شدن ملی‌پوشان ما کیفیت تمرینات از این هم بیشتر شود و آماده یک بازی خوب خواهیم شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار